Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim razlog da se u naslov stavlja da je otac Tonija Sunjica. Kakve to ima veze sa onim za sto je optuzen.
...........bravo mujo...............
klix = ratnohuskacki portal. ovaj tekst su objavili samo jer je otac naseg zmaja tonija. dzaba vam, mi ga necemo pljuvati a vama j*bemo mater stalno. dno novinarstva PLJUC
........hoćemo li od sutra imati nalix02............
:D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Kakav otac, takav sin." "Jabuka ne pada daleko od stabla" Narod nije nikada ništa slagao u svojim poslovicama!Dakle, treba potencirati da je ovo otac hrvatskog nogometaša Tonija Š., jer šta znaš kada će u njemu proraditi teroristički hrvatski geni!
Dobro se sakrio,u kolikom ga ne nadju Bosnjaci kada budu sa trakorima krali drva.
Sto nisi i sina poveo, *ebo ti on mater. Nisam ga ja odgojio nego ti, ubico! Ja sam moje odgojio i isti su k'o ja! A, ti si svog odgojio, ubico! Sto nisi puco na Bobana, j**o ti on mater. Tvoj i zivot tvoje porodice se ovde zavrsava. Qrvin sine.
Razumijem tvoj gnjev ali reci mi sta mali Sunjic ima sa ovim? To sto mu je otac ubica (izgleda) ne bi trebalo da bude minus za njega. Ako je stvarno pobjegao to govori dosta o njemu i vjerovatno je kriv ali malog ne treba dirati jer on nema veze s tim. Ja imam tri sina i odgojio sam ih najbolje sto znam, bio sam u ratu u Hrvatskoj i kod nas, nisam ubica ali mogao sam biti i sad bi moja djeca trebala da ispastaju zbog mene?
Tko je odgovarao za tragediju Hrvata Zenice,Kraljeve Sutjeske i Vareša?
Balavac gledao sam na SRNI u ratu kako vrli bosanski Hrvati "bjeze". Imali su sa Srbima dogovor, cekale ih kamere , ljekari, hitna, sve, da ih puste preko teritorije ali da ostave stoku i drugo blago "srpskim prijateljima". Kako su ruzno pricali u kameru o svojim komsijama bosnjacima. A u to doba 5-ti korpus ratuje u Hrvatskoj?! Koji podlaci.
Od kazne ne mozes pobjeci, a vratices se sam da ti se sudi, ako ne zbog sebe ono zbog porodice
Ovo se sve dešava zbog nepovjerenja u Sud i Tužilaštvo koje sudi samo Hrvatima i Srbima ,a zločini počinjeni nad ova dva naroda se ne procesuiraju. Niko više nema povjerenja u takvo sudstvo i tužilaštvo.
lik5 Jel ti stvarno misliš da je to sve ??? Šta je recimo sa ubijene djece u Vitezu od granate ispaljene od takozvane ABiH ???
proguglaj malo o Hagu idiote. jel to sud BiH?
Svašta. On uboo a Toni igra za multietičnu BIH. Još jedna vijest iz BIH u rubrici VJEROVALI ILI NE
skutori vazda bili mulj sa dna kace, sluge finoj rvackoj gospodi koji od njih nacinise ustasama ,zlikovcima..valjda im nije tesko namamiti nepismenu stoku,koji ne znaju ni ko su ,ni sta su, jesu li posli ili su dosli? za te stvari idu u Zagreb po misljenje.
Ja svaki zlocinac ce ostati rado da mu se sudi, komedija prava
i .....................
još jedan od dokaza da Hrvatska nije počinila agresiju na BiH ....
Sizif a cija je ono vojska "oslobadjala" Prozor, Gornji Vakuf, Ramu itd?
Sizif nabijemo te mi masovno na BA
samo recite oticemo mi po njega
Ko da je na mjesec pobjegao pa se ne moze po njega.