Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znao je bravar...
a mi sinoc o australiji, udbi i tako to .. ipak dobro desifrujem :)
...double deception :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jedan dokaz slatkoce i miroljubivosti Rvackog tisucljetnog pucanstva koje luta povijesnim bespucima...
Klae!sični idiot ,oremećena kreatura ,sramota za hrvate!hvala ISIL u što odvede iz Bosne 500 isto ovako poremećenih Bošnjaka!
Karakteristike ex-YU ratova. Svi se branili niko nije prvi napadao. A sto se zlocnina tice... nema te brigade, nema te cete, nema te jedinice koja nije na neki nacin izvrsila zlocine, od paljena i kradnje pa nadalje... Ne stitim nikoga ali ako cemo tako - sa prostorima ex-YU danas ima najvise ratnih zlocina - siguran sam da brojka prelazi 100.000 ljudi, i tako se moze nastaviti do beskonacnosti sa optuzbama. Ja ipak mislim, da je vrijeme da se predje na drugu kapitulu, najvece ribe su uhapsene, nego de gledajte kako soigurati narodu posao da imaju cime da se hrane i grade drzavu za buduce generacije.
Kaže u članku da je mrtvim Bošnjacima za novac rezao uši?! Ovo je užas! Pitam se da li je uši rezao iz velike mržnje jer nakon ubistva više se nije ništa mrtvom uraditi, ili, pošto je radio za novac, možda su bošnjačke uši njima za nešto služile. Da nisu sakupljali trofeje?! Zašto su im trebale bošnjačke uši?!!!
Bosna i Hercegovina ne smije biti multietnicka. Zahvaljujuci toj multietnicnosti srbi i hrvati nam preuzese sve drzavne agencije i spremaju propast BiH i njen nestanak. Bosnjaci probudite se.
"bosanski hrvat", "bosanski vojnici"... daj ba više se razgraničite, vi bošnjaci, hrvati i srbi, od nas bosanaca! spanite!!
Zašto da jedna država osnovana na tradiciji ugoščivanja šljama i zločinaca koje druge države nisu htjele odnosno koje su progonile odjednom promjeni praksu pa započne gonjenje istih. Za Australiju je odvajkada bilo bitnije da je neko bijele kože, pa makar bio i nečovjek nego da se bakće sa tamnoputim starosjediocima. Čovječanstvu je potrebno još tako puno do civilizovanosti.
Kakva časna borba HDZ kadra protiv islama, za križ i pedokatoličanstvo rezanjem ušiju... pedokatolici kurvati = neokrstaši
ma nije bonic prijetnja bosnjacima je bosnic prijetnja kao da je nekom rezao usi,ali zaboravlja se plaho,ima komsija za repair i podsjetit,pamjet u glavu i ne na svoga
ja osudjujem ovog lika za razliku od susjeda bosnjaka, koji brane i nedaju nista rec na islamske teroriste
koje teroriste mame ti ga nabijem fasisticke?sta vi krstasi umisljate da vam se jos treba pravdat sto se brani svoj prag i cast,samo vas trijebit fasisti jedni
Idiote procitaj ako znas!! Answer from a German Muslim scholar when he was asked about terrorism & Islam? He said: 1. Who started the first world war? Muslims ?? 2. Who started the second world war? Muslims ?? 3. Who killed about 20 millions of Aborigines in Australia? Muslims ?? 4. Who sent the nuclear bombs of Hiroshima and Nagasaki? Muslims ?? 5. Who killed more than 100 million of Indians in North America? Muslims ?? 6. Who killed more than 50 million of Indians in south America? Muslims ?? 7. Who took about 180 millions of African people as slaves and 88% of them died and was thrown in Atlantic ocean? Muslims ?? No, they weren't Muslims! First of all, you have to define terrorism properly... If a non-Muslim does something bad..it is crime, but if a Muslim commit same..he is terrorist. So first remove this double standard then come to the point!! Jajakallah khair for the real statistics for the world. Islam: we need to practice practicingislam.blogspot.in
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je tradicija Vatikana i Jezuita u Bosni. Nije ovo prvi put da je Katolik Vatikanski pocnio zlocin i da je sklonjen na sigurno mjesto. Ovo se desavalo pocesto u istoriji. Evo sam par imena Jezuita i Katolika i to Ivan Šarić koji je organizovao progon Srba pocetkom prvog svjetskog rata (prakticki pomogao zapocetku rata),Krunoslav Draganović iz Travnika isto treniran od Jezuita koji je pomagao ustasama i nacistima a umro je mirno u Sarajevu 1983 dok ga je Tito branio,Josip Štadler koji je isto ucestovao u zapocinjanju prvo svjetskog rata,Antel Pavelic-stvorio NDH a pobjegao uz pomoc Vatikana,Josip Frank-Zidovski katolik koji je stvorio ustase i ideju hrvatskog nacionalizma. Ivo Andric je isto clan te rulje kao Mason i pisac koji je ocrnjavao vjeru (iako Masoni se mole Satani) Znaci imamo kriminalce iz redova Jezuita (i to vecina vode porijeklo iz Travnika),Masoni kao Ivo Andric i cifuti tj lazni Zidovi koji su pomogli u stvaranju rata i raspianju mrznje.
A koliko vidim i ovaj hajvan je rodjen u Travniku. Ante Pavelic skolovan od Jezuita u Travniku,Mason Ivo Andric iz Travnika,Krunoslav Draganovic iz Trvanika(porodica odatle),Josip Štadler isto radio u Travniku kod Jezuita. Izgelda da nam Jezuiti iz Travnika prozvode zlo na Balkanu.
Ovo je dokaz da istina izadje na vidjelo uvijek..jest ponekad spora i mnogo vremena prodje..
IDIOT GLUPI ??? Ovakvo nešto samo luđaci mogu počinit. Nikad on meni zatvor napustio ne bi !!!!!! Samo molim vas, suzdržite se glupih komentara i komentara koji ovog idiota poistovjećuju s cijelim narodom ??? Naravno, takav odnos treba imat i prema ostalim narodima, a i narodnostima Boga mi !!!!
dr.eugen.kvaternik > pomno čitaj, prouči i u pamet se!
Majku li ti ustašku, bolesnuu!!