Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......novi prometni znak "oprez...predizborni radovi"........ bravo, nisam skoro pročitao dobar naslov na klix.u...........
SDP je izgradio 70 kilometara autoputa u ove 3 godine. Ove kantonalne radove vodi SDA. Za godinu dana nisu u stanju napraviti 500 metara ceste na kovačićima, nego blokiraju čitav rad čekajući izbore. FUJ!
october@ kako mi je samo drago sto sda 20 svasta uradi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
20 YEARS A SLAVE BY: BAKIR IZETBEGOVIC & ZLATKO LAGUMDZIJA
Jesi li me našao jebala te keruša 1000 puta
nije sloba kriv! mi smo govna! a kad mu govna dosade on ce da pusti vodu i govna ce da odu!
Raspisivat izbore svaki mjesec...jer ionako nikakve fajde od njih...
Činjenica je da ne valjaju ni jedni ni drugi, ali kad uporediš da se za zadnjih par godina izgradilo 70km autoputa, a prije toga 20 godina je**nih 4km brze ceste, meni je dovoljno reći ko je "manje zlo", jer nažalost kod nas se jedino tako može gledati nema dobrih samo "manje loših".
Èeeee nije fazon zavrsavati sve odjednom.Moraju i ostali sa Olimpa nesto da zarade.Jedan mandat meni,jedan tebi,jedan njemu,pa u krug. A bilo bi i dosadno da se sve obnovilo za desetak godina.:-)
trebaju napisati ivodac radova...........SDA,SDP,HNSD pocetak radova........prije izbora zavrsetak radova....poslije izbora
Kamo sreće da su nam izbori svake godine, za 10 godina bi bili ko Tokyo...
Nevalja sistem!
Koja je ovo pozitiva, asfaltiranje cesta (jer nase ceste su sasvim uredu), to stvori posao na neko vrijeme, a poslije toga "šipak", taj novac treba usmjeriti u otvaranje novih fabrika, stimuliranje proizvođača, malih i srednjih preduzeća, što će kasnije dovesti do regularnih novih radnih mjesta...i smrt SDP-u ono usput :D
ајмо раја сви у глас :)) пита була каква је сланина, да зна никад не би љубила турчинаааа :)))))
Pitaj ti mamu je li legla alimentacija za ovaj mjesec?
Dovrši rečenicu: Jao u ovog Marka Turčina - u ustima stalno.... Q-rčina ....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džaba im sve, od mene će dobiti nevažeći glasački listić.
Ne znam šta si dobio neglasanjem? Postaješ pasivan građanin kojeg ne zanima situacija u državi i njezina politika, i ako misliš da nisi glasao, da tvoj glas ne važi prevario si se! Upravo si glasao i pristao na takvu situaciju kakva i jeste, znači dobro ti je.
Tuzlak- de nam još reci za koga da glasamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U genocidnoj se nista ne radi, izgleda da je glavni baja 100% siguran u pobjedu.
U genocidnoj glavni baja najavio da će peMzije od čitavih 160 KM povećati na čak 162 KM.
al ako se zaduzi kod mmfa
A poslije radova ide : https://www.youtube.com/watch?v=VvbnlCTXpi4 :D
Dokle smo dogurali da ce se haman i ulice mesti samo pred izbore.
Moju ulici nisu prekopali, kome treba da se zalim?
Moju su Boga mi čitavu digli, evo kada padne kiša blato je takvo da ti trebaju rudare. Radovi su stali zbog trke SDA i SDP ko će nastaviti izgranju novog asfalta.
Vala i napravili su haos po Grbavici