Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigne svakoga Božija kazna, stići će i vas ! Vidovita Djemila je predvidjela jak zemljotres koji ce zadesiti BL ubrzo. Biti ce toliko jak da ce ova poslednja tragedija u Japanu izgledati kao kindergarten.
Kupujte \"domace\"? RS je u krizi zato sto je FBIH u krizi i sto se ne kupuju proizvodi iz RS. Stala im je proizvodnja, zaposljavanje, izvoz, investicije... Ali cim u FBIH krene bolje i cim se pocnu ponovo kupovati njihovi proizvodi i njima ce biti bolje.
Čolak: Budžetski deficit FBiH 500 miliona KM Dnevni Avaz 2011-06-14
Doći će svima vama kraj, ništa se ne sikirajte. Kradite dok još imate prilike kako bi što duže u zatvorima bili. Primitivci. Kako vas srce ili taj kamen što u grudima nosite ne zaboli kad prođete kraj smeća i vidite da ljudi rove da bi našli neki komad buđavog hljeba da dočekaju sutrašnji dan? Gdje vam je duša kad čujete da je u državi više nezaposlenog nego zaposlenog stanovništva, da nas je hiljadama na birou a tolike noći nismo spavali mučeći se da završimo fakultete i da obezbijedimo sebi i svojima normalan život? Stigne svakoga Božija kazna, stići će i vas !
... jel\' to bolji dio bih?