Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veceg straha na svjetu za nase "postenjacine" iz sva tri reda od neovisnog suda BiH. Meni je svega dosta ja bi da se ove nase postenjacine sve do jednog procesuiraju a mi GRADJANI ove drzave da malo ubrzamo proces pristupanju EU . Ja bih malo i da zivim normalnim zivotom bez nacionalnih i drugih opterecenja .Nemam ja vremena za jos 25-30 godina natezanja ,meni je i previse ovih 20+ protracenih u neizvjesnosti,tenzijama,nezaposlenosti... Dosta aman,dosta!
BiH, bez suda to bi za partizansko cetnicku koaliciju bilo naj prihvatljivije.
Sprda te se sprdate vi sa narodom.. Prosipate samo iz supljeg u prazno Izmisljaju se institucije za muznju para od naroda za budjet...