Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekujem dodikov odgovor kako stranci i politicari iz teherana s opozicijom klevecu i lazu
To je NAJMANJE što može da uradi, ali NEĆE :)))
Fakat, slabo ga ima poslednjih dana. Da mu nije sta bilo...
Sad ce ona da trazi referendum da bi se ovce smirile!
Daj malo narodu prašine da se o nečemu priča i zabavlja, A ŠTA SE TIME PRIKRIVA TO BOG SAMO ZNA I ONI....
Podnijece sama ostavku kad na vrbi rodi grozdje ili na sljivi banane. Pa takvi nemaju nikakvih moralnih ogranicenja, a on ocekuje da ce ona sama podnijeti ostavku. Smijesno.
a sta kazu Tornjakovi posto je savez za promjene rekao da samo SBB nece primiti u vlast na drzavnom nivou. Znacili to da je Scepin pajdo na drzavnom nivou Mile Dodik
Sad će Dodikovi Srbi reći da je u pitanju neka teorija zavjere od strane Holanđana i da je za sve kriv NATO koji želi da destabilizuje republiku šumsku.
Zeljki treba jedna Reforma
šta ostavku !! za predsjednika bosne i her. odmah !
Sad če Dodo poslati specijalce da pohapse i izuzmu dokumentaciju od Holanđana.
Pa kad su mogli i u Federaciju uci, mogu i u Holandiju....sta fali
Izgleda da je ovo razlog zasto se zeli referendum, da se skrene paznja sa onog sto treba da dodje! Ne vjeruj sudstvu, jer ako neko pokrene pitanje odgovornosti, smatrat ce se bilo kakva odluka kao nezakonita jer je usmjerena protiv nekog. Hajde sto nas prave budalom u federaciji ali nisu ni ovi u rs boljji
najbolja stvar za politicare je Glazbena/muzicka stolica. nagovoriti ih da igraju i onda ih posmatrati :) Glazbena stolica Kao što već i sam naziv kaže, u ovoj igri koristite stolice. Poslažete stolice u krug. Važno je da uvijek ima jedna stolica manje u krugu nego igrača (ako vas igra 6-ero, mora biti 5 stolica). Zatim se glasno pušta glazba, dok vi svi cupkate u krug oko stolica. Kada glazba stane, svi moraju sjesti na stolice. Onaj koji izvisi i ne sjedne na stolicu, ispada. U svakom krugu sklanjate po jednu stolicu. Ova igra je jako zabavna i rekreativna.
moj Čaviću, opet će sad snsd reći da radiš za strance, ne? kud ćeš slati snimak u Holandiju? što nisi poslao u Srbiju, Rusiju, Grčku - taman da pomogneš ekonomiju? ovako te Dodo opet ima: radi Čavić za strance, postavljen od strane EU, bla, bla, bla..već viđeno..a, Željkica je prosvjetni radnik, a oni mogu pričati do prekosutra, sad kad se navije biće jedna usta, hiljadu jezika
Naravno da neće podnijeti ostavku ali svaki političar, naš ili strani koji pristane da se sastaje i dogovara sa ovakvom premijerkom pristaje da sarađuje sa kriminalcima. To je jasno.
Složio joj ga Čava samo tako. Tranđa i međed na aparatima.
sad ce dodik izjavit ovo je napad na rs
To što opozicija traži od gospođe Cvijanović je i najmanje i najviše što ona može i treba uraditi. Naravno, neće ona to uraditi. a i što bi? Trenutno je politička većina u RS-u podržava, sudstvo i MUP radi u njenu korist, a njen patron, mentor, predsjednik stranke i predsjednik RS-a se bori protiv državnog sudstva i tužilaštva, ne bi li u potpunosti spriječili procesuiranje ovakvih postupaka. Ako se iko pita zašto s tolikom upornošću vrhuška RS-a priča o referendumima, otcjepljenju, Daytonu zauvijek i to po slovu a ne po duhu, ovdje je odgovor. Onaj pravi, jer mudro koriste i stvarno stanje da bi o svemu tome pričali. Uzgred, kako ono u Narodnoj skupštini RS-a reče (u stvari promumlja, jer on ne artikulira riječi) predsjednik RS-a Mihajlici: "Vi'ti glave".
Francuzi sumnjaju da se Tuka dopinguje, glas na snimku pripada Zeljki Cvijanovic... Pa sta je ovo?! Sudnji dan!!! :)