Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipši magarče do zelene trave, a magarac je ovdje cijeli entitet.
"Za šefa Kluba poslanika SNSD-a Radovana Viškovića sutrašnja sjednica bit će prilika da se zatraže odgovori na pitanje ko je, kako kaže, počinio krivično djelo i prisluškivao premijerku RS-a Željku Cvijanović." Hmmm? Jel se meni cini ili je ovom izjavom demantovana ona Zeljkova od prije neki dan kako je taj snimak "kreativno djelo podzemlja"??? "Nadležne institucije treba da utvrde autentičnost snimka" Pa "utvrdili" su odmah sljedeci dan kad su izjavili da se radi o "montazi" bez ikakvog vjestacenja.
Koji cirkus, na jednoj strani Cvijanovićka kaže kako je sve montirano, a na drugoj njen stranački kolega je demantuje i priča o nezakonitom prisluškivanju premijerke! To samo budali ne pada u oči čim pročita ovaj članak. Al' tu je The Baya, on će to već nekako da zaokruži pričom o zločestim ISIL-taliban-mudžahedin Bošnjacima... i onda ide novi krug!