Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Taj čovjek je morao da se odseli u Austriju nakon toga." Mislim da ce status "Rusimo Dodicka" biti najpopularniji ovih dana, ne bil' se dokopali Austrije. :D
Rekoh li ja da je razlika između Kim Yong Una i Dodika ta što ovaj živi u Koreji, a ovaj u Bosni. Evo sada će izgleda njhova sfera djelovanja nositi isti prefiks "Sjeverna"...
uvodi baja iz laktasa svoj rezim ,jos malo ovi iz r.s nece smijeti na klix da komentarisu nerad svoje vlade hahahaha
Ko je reko da je internet za narod.Internet je za kriminalce ,izdajnike i policiju,koja ce da ih fata i pretresa.Narod treba da je sretan sto zivi u boljem delu nakaradne tvorevine. Svi ,od penzionera do doktora.I Njemacka ima problema.Demokratija u RSu je ne prevazidjena,savrsenstvo bez mane.Al to niko ne vidi i ne razume.U Srpsku ,kao i sto ime kaze,dobrodosli su svi.
Kad su Srbi mogli srušiti svog dragog Slobu, srušiće i ovi Mileta, na ovaj ili onaj način, živi bili pa vidjeli
Rješenje je jednostavno - proglasimo dejtonski nakaradni ustav nevažećim i vratimo se na prethodni, koji ne negira ničija prava, koji troši manje narodnog novca, gdje su svi slobodni i gdje je sve efikasnije od ovoga što danas imamo - Nezavisna Republika Bosna i Hercegovina, koja ima himnu sa tekstom i historijske simbole iz slavnih vremena na obilježjima.
Dodik, imam prijedlog za novi zakon.. Javno vjesanje za napustanje snsda
tako stoji u tekstu :)
hahahaha i vi cete sami shvatiti da RS nije nista no samo genocidna tvorevina koja se igra "drzave"
@Equus Sto je najgore stvarno nisam, no ne treba ti velika pamet da i sam zakljucis. Oni se igraju drzave. Nesposobni su da je vode.
Eto meni Baja iz Laktaša može samo da popuši djoku, pa sad nek mi šalje pandure u Njemačku :-))) Kad se parazit dokopa vlasti ne moš ga nikakvim sredstvima oterati.
konačno, sad će RT pravit emisije u Banja Luci tipa : Nije sve tako loše u RS!
Dodick = Mao Ce Tung
vehabija maltretirao milorada dodika u tramvaju! https://zokstersomething.files.wordpress.com/2014/01/dodik-vehabija.jpg
RUŠIMO DODIKA
RS na aparatima,hahahahahha
Kim Milorad Un
Cuj ovih nasih papagaja, i oni se nasli da prozivaju Sjevernu Koreju. Da ih cuje veliki vodja korejskog naroda, odmah bi se u misije rupe posakrivali. Sloboda misljenja i govora? Kod nas se odavno ne misli, a ono sto se govori, bolje da se precuti.