Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesuli bili samostalni strijelci ili su imali nekog šefa odjela u Sudu, a taj šef Predsjednika suda kojem je podnosio izvještaje o izvršenju kazni i anomalijama ! Nekadašnjem predsjedniku suda Salihovuiću (danas glavnom državnom tužiocu) nije bilo čudno što Radeljaš nije otišao na odsluženje 3 godine zatvora, a ni otkud sudiji Vladimiru špoljariću odjednom Radeljaševa vikendica. Nakon toga Radeljaš ode za ministra zdravstva KS umjesto u zatvor i danas drama : UKC 100 miliona KM u gubicima.
U zatvor pa na biro nek postena mladost dobije posao
...država na svaki način suzbija "free enterprise spirit"...a ljudi "do koske" shvatili tržišnu ekonomiju i principe liberalnog kapitalizma. nikad odnas jamerike.