Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sdp glasa za Bakira Izetbegovica veliki dio....
za bakira da, ali ne ovog poturcenog...
sda najjaca stranka.....
jesu finansijski...
Bekan je otvorio trezor Haretu da ga malo pogura.
valjda i tebi ugledamo ledja...
moj kućni savjet se još nije očitovao :)
PRIJE NEKOLIKO DANA VIDJEH GOSPODINA SILAJDŽIĆA U GRADU. IZGLEDA KAO DA JE UPRAVO STIGAO SA FLORIDE. SAV PREPLANUO, UTEGNUTOG LICA /KAO DA JE RADIO PLASTIČNU OPERACIJU-ZATEZANJE LICA) OBUČEN KAO DA JE SIŠAO SA MODNE PISTE. BLAO NJEMU AL` UŽIVA U ŽIVOTU. IMA SE MOŽE SE!
...udaraju se temelji, grade se pozicije :))
Hahaha, smijurije! :))))))))))))))
čuj ovo .. nako štoje 700 pristupilo.. pa kad su oni to i išli iz SDA.. nas farabaju, ko fol sada Cerić ide sam a po izbornim mu mjestima ljudi iz SDA... daj ba foleri jedni
POZIVAM BRACU BOSNJAKE NASE BOSNE KOJI SDA VIDE KAO SVOJU KUCU, DA GLAS DADNU MIRSADU KEBI. BAKIR JE UCINIO KORAK NAZAD SA KOALICIJOM SA LIJANOVICIMA.
pomogni ti meeeni, pomognuću ja teeebi....... bljak
muftija smijenio kandidata pa su počeli da gube glasače po džematima... morali su makar neke kupit, našli podobne sa lažnim patrotizmom i maloumnim razmišljanjima... eee bosno moja, pređi na drugoga!
I treba mu dati poDrsku,naravno od svakog po jednu.
svaka cast szbih Novo Sarajevo,drzavotvorna i odgovorna politika
Prepo se da ce izgubiti pa udario na sve strane, kao i Dodik.