Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berilo provjereni muljator.
Svi vi trebate bit pohapseni. Unistili ste Bjelasnicu.
Mene zanima gdje je bio ovaj SDA poltron dia, čuveni arhitekt kad je SDA uništila naselja Stup, Alipašin most, to novo naselje Miljacka, to je sve jedno na drugom i ništa ni sa čim, nigdje parka ni sadržaja. Gdje je bio kad su od Bjelašnice pravili favele ? Ništa mu nije smetalo ali zato da se poploča 50 kvadrata ispred Bičakčića, tu se pravi problem. Kakvi poltroni i pichkettine vladaju...
Ja sto lupetate... Kako niko ne stopira gradnju na Jahorini...
Ko ce reci da je kurvino kopie?Niko pa ni ovi koji unistise Bjelasnicu i Igman i od njih stvorise uzasno ruzna naselja sa apartmanima koji apsolutno ne doprinose razvoju turizma u KS. Gore ne moze biti turizma osim jednodnevnog jer danasnji turisti ne traze samo snijeg i skije vec i sadrzaje u kojima ce uzivati i opustati se poslije skijanja.
Berilo i ekoogija u jednom tekstu 😂😂😂 baci je Putine
Ibro Berilo je najjaci nacelnik u KS, svi objekti na Bjelasnici su sa dozvoloma, a sto se tice vode Sarajlice nek se ne sekiraju puno, suplja predizborna prica kao i svake izborne godine.
Sta Ibro?Da oni posumljavaju a ti ces krciti i pare u svoj dzep stavljati!?Sram te i stid bilo,gnjido jedna!Koliko si se samo nakrao od investitora,kako nebi imali problema sa dozvolama.Haram je haram,moj nacelnice...ne zaboravi to!Djubre lazljivo
Halo mafio kako to tako, vidi se sve znas. Da nisi iz Nipadije ?
Ti mi zvučiš kao onaj jedini nelegalni na Babinom dolu što ga Ibro sa merakom sruši
Ne postoji ni jedan dokaz da Bjelašnica odnosno izgradnja na istoj utiču na kvalitet vode u Sarajevu,. Ako postoji nek iste iznesu, u protivnom ako se nemaju pohvaliti svojim projketima, nek prestanu blatiti Općinu Trnovo i njenog načelnika, koji je jako puno učinio i za građane svoje Općine ali i KS.
Zato sto je tebe i tvoju familiju uhljebio,jeli tako?Sve se zna..samo polako..
Moze li iko tome Berilu stati u kraj???
Ne moze , njabolji nacelnik. Toliko god obnasa funkciju sve ti je jasno kako ga raja cijeni. Pozz
Sva ova prica oko zagađenja vode se spominje zbog predstojecih izbora i skupljanja glasova na istim. Ako se zaista voda zagađuje i ako je gradnja nelegalna zašto to do sada nije spriječeno i dokazano?
Sto smo izgradili sve je legalno imam dva apartmana
O ekocidu i kriminalu na Bjelasnici se nadugo i nasiroko pricalo i pisalo. Ali zivo me zanima ko je tvorac onog arhitektonskog kulturocida gore. Jos ona svijetleca fontana, ko da vam je Grga Pitic projekte planirao
Men i je gore vrh, imam fin apartman, po pola godine sam na planini, sad ide i novi supermarket, pa ovaj novi objekat, bazen, klizalište. Za planinare Babin dol ionako nije interesantan, ovdje se bune ovi što dođu na vikend, pa se prave pametni, od kafane do kafane, a ko fol bili na planini. Svuda u svijetu se prave ovakva naselja na planinama, da ste mrdnuli negdje dalje, ne bi se bunili.
Nadimak ti je super, samo nastavi
Eto neka je tvoj dobar, hašišaru. Ja sam sve stekao sa svojih deset prstiju, babo mi nije ostavio ništa, nikad mi stranka nije platila sendvič. I baš mi je fino na Bjelašnici, a kome smeta, ima hejbet planina da ih obiđu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
legalno vam tamburam rod i porod krkani i lopovi
Berilo hoce da kaze da je planirano jos 1982 toliko gradjenje na Bjelasnici i da je jos od tada do danas planiran toliki urbicid i ekocid . Ma hajte molim vas .
Berilu treba 40 000 km. Dobija izbore glat. Svakoj kuci 200 km, I to je to. A ukrasti mozete zamislite koliko
Berilu treba 40 000 km. Dobija izbore glat. Svakoj kuci 200 km, I to je to. A ukrasti mozete zamislite koliko