Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfo obecao monetaJZu i raji. Sve se zna!
Znaš iša drugo napisati, Faco sem monetize
Ako je ugovor iz 2003 onda ga je potpisao Fehim Škaljić otac od trenutnog predsjedavajućeg vijeća Seida Škaljića. Nadam se da je sin tužio babu.
Kada mali fićfirić sa PIM-a, pokušava izigravati velikog borca protiv korupcije s ciljem pravljenja svojih linija snabdijevanja. Nije džabe Nikšić rekao da mu je on najveća greška, upravo jer se bavio sličnim marifetlucima.
Vakufska direkcija je izvorni vlasnik, treća ugovorna strana...Kako bez restitucije Vakuf može biti treća ugovorna strana. Pitanje za načelnika, zašto ostali izvorni vlasnici poslovnih prostora u Starom gradu nisu treća ugovorna strana na svim iznajmljenim prostorima do donošenja zakona o povratu imovine.
Zaboravljate da je investirano u objekat preko 8 miliona KM ! Nisam ovdje da branim Central niti mi je namjera al taj ugovor je potpisan kad se radila rekonstrukcija cijelokypnog Centrala !!
Bravo odlicno ste napisali, Nesavjestan rad u sluzbi i zloupotreba polozaja. Obnavljaju se ugovori to svi znamo. Pa sto Cengicu drzis pored sebe tu Adelu i Aldijanu direktne ucesnice u kriminalnim radnjama i nastavljate da maltretirate ostale uposlenike. Fuj si Cengicu povraca nam se na pomen tvog imena.
Neka se oglasi gicko Pećanin na ove iznose. Za onoliki hotel mizeriju plaćati, a najobičniji poslovni prostori plaćaju po 10k.
šećur bacio oko na central!
Central je vakufski, Opština koristi pljačku komunista.
oduzimaj hahahaha