Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obdusmenima je bolje da malo bolje pogledaju svoju odluku!
Podrska Hadzibajricu.... covjek koji ne prodaje se i radi samo za narodni interes za razliku od brace Stojnica kojima su pare svetinja ! Ugled se ne moze kupit Stojnici
eh, čuj, ne prodaje se...
Za Stojniće ne znam i neću komentarisati, ali nije tačno da se Hadžibajrić ne prodaje, niti je tačno da radi za interes naroda. Nije mogao ne znati da mu je pomoćnica umiješana u kriminal oko uknjižavanja imovine na području njegove opštine, plus treba vidjeti kako uvijek istim firmama pripadne da provode infrastrukture radove po MZ u SG
Cuj duzan 370.000km za zakuoninu. Sta bi bilo da je Stojnicima neko duzan te pare ? A obdusmeni ovde ocigledno brane ovakve tipove. Ma deri brate Hadjibajricu. Sve dok si protiv kriminala i valjas.
Zašto su Sarajlije dozvolile da im Ajandžić iz Rogatice bude načelnik jedne od općina? Navedite mi bilo koju općinu u BiH osim sarajevskih da su dopustili da im istočnjak zasjedne.
Nije lijepo to što radiš...Bošnjak je mio ma odakle bio. A Ajnadžića treba u zatvor
@vodenicar2, ja kad im čujem onaj istočnjački piskutavi glas, kad im vidim krompiraste noseve, preplanulu kožu i kad im čujem onu njihovu priču, ne mogu mi nikako biti dragi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)