Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosao lola sa kreditom od 50.hiljada i glumi gazdu. pa ti da si gazda neki, ti bi 50hiljada trebao nosati na kafu a ne kredite dizati...a realno za zemljiste i sve sto postoji oko veterinarske stanice i veterinarska stanica , vrijedi 50 hiljada?!? pa ne budite smijesni, oprema koja se nalazi u v.stanici kosta troduplo vise, a gdje je zemljiste itd itd . ne budite smijesni !
Pitao bi Ajkunića šta je sa RODIČEM koji je zapošljava preko 10 000 radnika ... kako je to uništeno bez problema i prodato za 1 KM ..... Ostavi veterinare na miru neka rade svoj posao....
Malo megabajta imaju ovi čipovi što ste u šćenad ugradjivali to je problem!
dok procitam ovo interesantno stivo dacu komentar..nemojte otici!
Svaka cast,nadam se da cete da poslujete u + i dugi niz godina... Ako bi mogli samo da ove degene pod nikom ,,Bosanceros007" ,,Erdogan" ,,DrOn"smestite u neku od vasih stala,bio bi vam zahvalan.Posto je to govedina retka na ovim prostorima a moze da vam sluzi i za zivotinjska istrazivanaj :))) Unapred zahvalan!!! P.S. KRSTAS555 :)
Bez komentara!