Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...odbilo je 5. 2. 2014. godine žalbu firme 'Plakat’ nakon čega je donesen zaključak da se objekat stavlja na izvršenje....." aj ba ne lazite, kjkp u vlasti sda. i sad se sjetili poobarati bilborde. podlo, i nisko. mrzim kad se nesto radi na nacin da se opravdava "zakonitim" a u biti pederska posla, tipa ovog rusenja, ili zlatkovih svecanosti "otvaranja" pisljivih dionica, i pobijanja novih saobracajnih znakova. fuj jbm ti BiH kad nemas za koga glasati, vec opet imas na listicima iste lopove i prevarante
NE MOGU ISČEKATI DAN DA PROĐU IZBORI PA DA SE UKLONE OVI BILBORDI. GADI MI SE KROZ GRAD PROĆI OD OVIH SMIJEŠNIH LIKOVA KOJI MI SVI BEZ IZUZETKA IRITIRAJU SVOJIM KO BAJAGI PORUKAMA ZA DOBROBIT HAHAHAHHH AAAA OVOG JADNOG NAROA KOJI ISKRENO GOVOREĆI VIŠE NISU ČAK NI PREVARENI. NE, SIGURNO OVAJ NAROD VIŠE NIJE PREVAREN I NE MOŽE SE NA TO VADITI. OVAJ NAROD JE GLUP I TAČKA. KAKO INAČE OPRAVDATI TOLIKO BIJEDAN ŽIVOT U SVIM SEGMENTIMA PUNIH 20 GODINA A NAROD I OVAJ PUT GLASA ZA ISTE. NE SIGURNO NAROD VIŠE NIJE PREVAREN NI ZAVEDEN, NARODU ILI JE DOBRO SA OVIM NA VLASTI ILI JE NAROD BOSNE I HERCEGOVINE TOLIKO GLUP DA DALJE NEMA.
za koga ces TI glasati? imas li rjesenje?