Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma treba im jahat mater...........treba ih protjerat iz Sarajeva
omere dilbere...srbi su vec otisli :) sad je doslo vrijeme da sandzaklije i albanci protjeraju bosnjake :))))) a da jevreja i hrvata nema odavno :)))))
Izdrkani svetosavci su otišli 1996.......a ne kao Bošnjaci etničkim čišćenjem 92-95 i genocidom iz nakaradne izdrkotine RS..................hrvati nikad nisu živjeli u Sarajevu, jer Sarajevo nikad nije bilo Hrvatska nit će bit...............živjeli su KATOLICI bosanci.............a jevreje kao i izdrkane svetosavce i ciganiju svakako treba trijebit svim mogućim sredstvima........SIEG HEIL
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
superdama ni ovo nece valjati efendicu uvlacio se ili ne !!!
Pozdravljam potez ....i sve ovakve u BiH...
Haj necu bit šupak i reć da je i ovo zamazivanje očiju i da ovaj mali samo to radi, već ću pohvalit potez. Nasro sam mu se neki dan kad je iftar organizovo... Mada evo piše da su sredstva iz drugih izvora, a ne opštinskih, pa se on samo usliko kvalitetno :)
Je li ovo Efendić opet pere pare??
Ma ovaj mali odkako je došao na mjesto načelnika samo zamazuje oči ljudima... nikad mi Novi Grad nije bio u goroj situaciji...
pozdravi raju iz SDP-a :)