Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi....nedajmo krst!
Jaaaavi seee, jaaavi seeeee.... Nije opĆina, garant je opŠTina. Jezici razni, šta ćeš, i odnosi, hmm. I još Stari Grad, možda je Najstariji Istočni Stari Grad..? E oko čega se vijeća i još policija čuvala. Okačite izborne rezultate na njega i drugi prljav veš. A ova Komisija za "oslobodilačke ratove" i Savez nek ze zalaže za replike minobacača, ako hoće realno i ponosno da obilježe ovo mjesto. Ili snajperista hrabri, sve u bronzi. Ali tek ako Crkva odobri, ništa prije.
eto sad ce se neko javit i reci ja sam ga stavio. Odoh i da ga skinem!
Red je da se skine, izbori su prošli, a ne javlja se više ni ona nakaza iz tzv udruženja logoraša u naličju i nedjelu pomenute nakaze.
Ovo je pravi spomenik... Spomenik gluposti.
Trebalo bi ga premjestiti na Jahorinu,ipak je gore prometnije,a i ima vise ljudi.Tad nikom nebi smeto'.
Srusit cemo ga mi koji ga nismo postavili, mozemo li?
hahaha,ja spmenika i govana
sta mu fali ovo jedan veliki plus za sarajvo