Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je krajnje vrijeme izaci na ulicu i bar mirnim gradjanskim protestom dici glas protiv samovoje SDA i unistavanja buducnosti ove zemlje.Sat otkucava brzo
Sta misliš o 02. oktobru?
bosnjama ce uskoro ostati samo gace da prodaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa šta vi konji u novokomponovanoj vlasti mislite, da se u SRBiH nije moglo graditi po Bjelašnici, Vrelu Bosne...Da se nije mogla praviti "zgrada na zgradu" kao što vi radite! Mislite da nije bilo para ili interesa... Mislite da Pozdercu, Mikuliću, Renovici i ostalim funkcionerima, nije bilo milo imati apartmane na Babinom dolu...Naravno da jeste, ali je postojala društvena odgovornost i odgovornost prema narodu, što vi nemate... Da možete sve bi pokrali, cijelu Bosnu u svoju avliju strpali!
Još malo pa čemo postati robovi inim kaptalistima u rodjenoj domovini,SRAMOTA!!!!!!!!!!!
Naravno da nije u vodozaštitnoj, nego U VODOPRIHVATNOJ ZONI ! To znači da se voda prikuplja PREKO KUVAJTSKOG vodozagađivača. Ovakvog kriminala ove rogatičko - zabjelašničke bande svijet još nije vidio. SVa sreća da je i tužilaštvo u bandi !
Arapi su šlag na tortu u ovom svom jadu i bezidejnosti Sarajevske minder politike, gdje bi ove varalice prodale za mizerne novce i neke sitne kahve i honorare sve izvore i sva prirodna bogatstva nekim jalama, ninđama i deda mrazovima koji nemaju ništa sa našom kulturom zajedničko.Vrijeme će ubrzo pokazati svu pogubnost ovakve politike sa dovođenjem deda mrazeva i ninđi u Sarajevo.Bošnjački narod je ionako največi gubitnik, uvjek neki viši ciljevi, a na kraju sve za par kratkovidnih minderljia.
Jos kad uleti tibra da gradi nemogu da pronadem rijec za tako nesto ogavno i ruzno...
Treci dio Sarajeva - Arapsko Sarajevo
e drage sarajlije sta vam rade eSDeAovci, prodase vas arapima za vrecu zlata.
Ma bitno je da se prodaje zemlja i unistavaju drzavne firme ako ih jos ima
Sjebat će vas Kuvajćani, nećete ni skontati. Nego kad bude kasno, pozivat ćete UN ili već nekoga za pomoć. Glupi Bošnjaci!
Pa cim se i pobunimo (makar to bilo i na drustvenim mrezama) odmah nas razni selefijski portali i ovi iz dijaspore okarakterisu kao ksenofobicne
HALO NARODE.... Hocemol izaci na ulicu il i dalje plakat po klixu ????
Zvanično su Kuvajćani osobe koji po zakonu otvaraju poslovni prostor citiram : zapuštenom terenu velikog nagiba, bez infrastrukture !?
SIPA NE SAMO O Kuvajćanima vodi istragu radi pranja novca i namjeri preprodaje zemljišta na što po zakonu nemaju pravo kao strani državljani. Da strani državljan prodaje zemlju drugom je apsolutno isključeno. Takon KS je naštimao da i Kuvajćanin može firmu na na zapuštenom terenu velikog nagiba bez infrastrukture , voditi i IZ KUVAJTA !??? Sve po zakonu ! Slijede veliki prihodu KS ! :))
ne bi bilo cudno da arap napravi postrojenje za preradu nafte u sred vrela bosne
LAŽU SVE KAKO CIJENA MOŽE BITI 75KM/M2, A U VLAKOVU 200 BANDITI SU OVO SVE TREBA POBITI BEZ SUDA
OVO SU NAJVEĆI ZLOČINCI POSLIJE RATA. SDA I NJENI NAČELNICI BANDITI KORUMPIRANI
maheri su kad je opljackat svoj narod nema sta, kad je parirat dodiku tu su karine.
sva tijela koja o tom odlucuju drzi jedna stranka i naravno svi rekli "udure je" i sad kazu sta hocete eto vidite da je sve ok svi dali odobrenje sve legalno ahahah.