Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti ,,podržaješ\'\'?.Idi ući gramatiku a nemoj gledati tuđe žene na moru.
Ja kao Hrvat potpuno podržajem ovaj projekt, jer je tužno vidjeti po plažama, najčešće bošnjačke momke i cure (o djeci ne ću ni govoriti) kako \"ko fol nevalja vrijeme pa im se ne kupa\". Ovom prigodom ne bih o hanumama koje se kupaju u trenirkama, kao one su čedne. Prije rata gotovo SVI SU ZNALI PLIVATI. Na žalost rat i neimaština su učinili svoje pa mnogi mladi ljudi ne znaju plivati. Biti pismen, imati sve zdrave zube u glavi i znati plivati najminimalniji su civilizacijski kriteriji koji nas razlikuju od \"divljaka\".
Jedini naćin opravdavanja promašene investicije megalomanske gradnje bazena i njegov opstanak koji najviše košta žitelje općine Novi Grad je izmišljanje ovakvih i sličnih projekata kako bi se novci usmjerili za opstanak bazena na (i)legalan naćin. Čak ima pokušaja da uvedu obacezan predmet plivanja u osnovnim i srednjim školama. Zbog ovakvih projekata naši roditelji i stare osobe su izgubile prava na tuđu njegu, invalidnine idr. jer za njih nema dovoljno novca u budžetima.Načelniće aferim.
Obuku će proći 20 grupa po 30 učenika. = 600 ????? Ovo je najnovija matematika najnovije drzave!!!!!!! Tokom jedne školske godine planirano je da plivati nauči oko \"\"\"800\"\"\"\" učenika. Ima se, moze se.