Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braćo Bošnjani dobri,BiH=drzava članica UN-a,OS BiH=Bosanska Armija,KM=Bosanska Valuta,Pasoš=Isprava sa kojom mozete putovati u EU. A to sto nas vode dezerteri kao Sulejman ili logističari kao ovaj Gazija to je nesto sto smo im mi dopustili.Ali za one koji misle da će Bosnu podijeliti neka samo čuju 200 000 boraca: ŽIVOTE ZA BOSNU I HERCEGOVINU ĆEMO DATI,ako to bude opet potrebno
vidi, majmune. sustina je u tome da smo mi branili grad, a da su ga srbi napadali pucajuci cetiri godine i po civilima i po djeci. da, mi smo branili i odbranili grad, jer ga niste uspjeli zauzeti ni uz pomoc mocne jna i njenog naoruzanja. i, nismo ni nestali kako je predvidjelo tvoje krme s durmitora. dakle, nikakvo relativiziranje zlocina i ratnih uloga nece izbrisat historiju koja kaze da je vasa uloga bila genocidna i rusilacka.
Agresori na BIH su svi oni koji su glasali nacionalisticke stranke 1991. PA, aferim, vidjeli smo gdje nas je doveo fanatizam i unitarizam Izetbegovica, kao i hrvatski i srpski nacionalizmi. Srbi po meni nisu agresori, jer su autohtoni narod u BIH. Osim toga, Sarajevo je bilo i grad Srba. Muslimanska presija prema hriscanskim i jevrejskim zivljem je pocela jos 1991.godine kad je napravljena Patriotska liga i Zlatne beretke. Zato ovi sto se prave velike patriote nek\' malo smanje dozivljaj, jer niko u ovom ratu nije bio posten. Ali vazda smo bili bandoglavi, puni mrznje jedni prema drugima, pa smo zasluzili da ne idemo naprijed. Nisam vidio nigdje u Evropi da se neko toliko kao mi Bosanci ponose svojom mrznjom.
a sta su oni odbranili? sada opet zivimo sa njima sve je kao prije? nije to da je njamcka napala pa se oslobodio i otjerao neprijatelj.... ovo je tako lgupo i suludno.. i njihovi zivoti i sve...
SMRDE
pogotv nisu zaboravili KRIMINALNU OBITELJ MULIC! za one koji ne znaju to su oni kriminalci sta imaju parkiraliste u centru grada!!!
opet glupave sjednice za koje poslanici dobivaju PARE a djeca boraca na 20KM pomoći kome vi mažete oči
Rekao Miroslav da će večeras polomiti čaše od kristala.
tako treba, samo su dokazali da su pametni ! pametni imaju, glupi pusiona - uvjek bilo i bit ce ;-)
Neka ste vi sa Ajnadžićem sjedili. Žali bože mrtvih, neka sada tatini sinovi i kčeri koji imaju pedigre naime, sjede i uživaju!
Demobil , svaka čast!
U prevodu SDP ne zaboravlja, jel? E pa imam priliku da se druzim sa SDP omladinom kojima su roditelji uglavnom visoko obrazovani, pa nisu morali pusku drzat u ratu. Pricaju kako je rat bio imaginaran, kako su oni koji su branili Sarajevo seljaci i kako ih treba ***** u mozak, jer ugrozavaju \"sarajevsku kulturu\"... rijec Bosnjak su pretvorili u pogrdnu rijec. Nisam nacionalista, daleko od toga, ali se osjecam nacionalno ugrozenim. brisite do sutra!
Idi konjino ratuj da bude još bolje Ziji Bradicu,Ziji Škami, Izetu Berkovcu, Muji Brkiču,Saudu Kulosmanu,Jasminu gaziji, Salki Pandzicu....
U prevodu SDP ne zaboravlja, jel? E pa imam priliku da se druzim sa SDP omladinom kojima su roditelji uglavnom visoko obrazovani, pa nisu morali pusku drzat u ratu. Pricaju kako je rat bio imaginaran, kako su oni koji su branili Sarajevo seljaci i kako ih treba ***** u mozak, jer ugrozavaju \"sarajevsku kulturu\"... rijec Bosnjak su pretvorili u pogrdnu rijec. Nisam nacionalista, daleko od toga, ali se osjecam nacionalno ugrozenim. Snimljeno;)
U prevodu SDP ne zaboravlja, jel? E pa imam priliku da se druzim sa SDP omladinom kojima su roditelji uglavnom visoko obrazovani, pa nisu morali pusku drzat u ratu. Pricaju kako je rat bio imaginaran, kako su oni koji su branili Sarajevo seljaci i kako ih treba ***** u mozak, jer ugrozavaju \"sarajevsku kulturu\"... rijec Bosnjak su pretvorili u pogrdnu rijec. Nisam nacionalista, daleko od toga, ali se osjecam nacionalno ugrozenim. Ovaj komentar mi je izbrisan, a ostavljeni su oni u kojim se vrijedza na nacionalnoj osnovi. Snimam destktop sad i dokumentovacu ako ga izbrisete, pa poslati svim TV stanicama. Jadnici!
Jao cuj ne zaboravlja jao jao pa ja sam bio u 105 od pocetka do kraja i ucestvovao u akcijama i ranjen i sve i sto sam bio invalid vise nisam posto nisam dosao na reviziju hm i stanove djeli SAUD kome su i bobme bacali radi toga a nikad nigdje nije bio u akciji ili nesto tako ali eto nosi dobar dres stranke! Ama sta da kazem bio sam prije par godina na okupljanju 105 brigade i 60% ljudi ne poznam i pitam gdje su bili i svi u 105 brigadi hm a nisam samo ja koji ih ne zna! A nek su dosli majmuni na slikanje i ostalo e sutra je kao grah haha na Baricama pa da vidimo ko je bio u ratu a ko ne!
Veliko hvala za redakciju Sa-x.. genocidasi treba da nauce gdje im je mjesto..