Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada privatnik nesto donira cijenim, kada fizicko lice nesto donira cijenim, ali kada drzava donira drzavi ne vidim nista posebno spektakularno u tome, to vidim vise kao nesto sto bi se redovno u tisini i bez medijske pompe trebalo raditi. Tako da je nacelnik kombi donirao od sebe to bi vec bila vijest, ovako... izdvojio drzavni novac za drzavnu ustanovu... big deal.
-upravo tako, poklonijo nas novac, ukraden preko poreza da bi sebe digao...........posrane komunjare.
BLIŽE SE IZBORI,ŠTO PRIJE NISTE ŠTA DALI.
Džaba sve kad oni dolaze jedino ako umireš a dok dođu tri puta iskrvariš
Pa ova vlast Maratonaca će testamentom nakon smrti ostaviti sve samim sebi !!!
Pocela predizborna, koja je ovo mazgumcina, daj mu casicu i da zamezi pa ravno sve do mora i nije dao lovu iz svog dzepa da se potencira profa Dzevad.
zipa mu košulje samo sto ne pukne :D
Vlast doniira samu sebe ???? Eh ovo jioš nisam čuo. Sad bilo dobro daHitna pomoć KS luksuznim automobilom donira općinu Centar !!!