Obavještenje iz Konzuma
0
Opasna tunjevina K plus nije uvezena u BiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navedeni proizvod je u danasnjem Avazu u reklami Konzuma na specijalnoj akciji. Znaci, sve sto je povuceno iz Hrvatske ide u BIH. A vi i dalje kupujte kod Todorica
LAŽETE, KONZUM JE PUN TIH KONZERVI
nije ku*ac samo ga prepakovali
Nemamo razvijenu ekonomiju, industriju. Nemamo cine da zagadzujemo prirodu koja nas okruzuje... Imamo naj cistiju vodu na svjetu a uvozimo istu na storinu miliona godisnj. Onda onaj vic o glupim Bosancima i jeste realan na zalost. Ja kupujem i pijem samo domacu vodu! Nemoze me ni jedna Tv reklama ubjediti da je Hrvacka i Srpska voda bolja od vode nase vode!
u konzumu nikad neću ni žvaku kupiti, a čuo sma i za meso da ga odvajaju od svinjetine tek u firžderima kad dodje u prodaju fuj. trovači BiH
LIJEPO PIŠE KOJI JE SERIJSKI BROJ U PITANJU I JASNO KAŽE DA TE SERIJE KOD KOJE JE OTKRIVENA OPASNOST NEMA NA TRŽIŠTU. AKO TI JE MUKA ŠTO RADIŠ U KONZUMU DAJ OTKAZ SELJAKU!! ILI SI NEKI BOŠNJAČKI PATRIOTA, ALI ETO JADAN RADIŠ U NEKOJ HRVATSKOJ FIRMI VALJDA. DJUBRE JEDNO KSENOFOBIČNO!
Nije more bit kvarno...Halal su sto posto...Ja i saja to valjamo nebojte se bsonjaci jedite...I proucite fatihu nasem predsjedniku prije jela..
Ja sam se lično uvjerio da skoro svi tipovi koji se bave kvalitetom hrane u Bosni i Hercegovini postaju preko noći bogataši ... A veliki distributeri prehrambenih proizvoda uvijek imaju mnogo više novca nego što je potrebno za efikasno podmićivanje ... a ostali inspektori u Bosni i Hercegovini \"slučajno\" prešućuju realnost ... dakle to je razlog zbog čega kod nas nema zatrovane hrane :)
danas je ja vidio u konzumu na polici AKCIJA 2,25 KM
Eh eto i da su uvezli u BiH , Konzum će kao priznati da su ih uvezli ,sve će trčati da kažu jesmo izvinite . Koja ironija !
Ja ovu ribu kupujem oduvijek i ne vidim nikakav problem s njom. A fakat su mi smiješni ovi likovi kada pođu razrađivati teorije zavjere... Get a life!
konzum je rekao bez brige. jasta ce reci da ima i u bih. koja bi udala skakala sebi u stomak pa izjavila istinu???
Apsolutba laz...ja radim u Konzumu i tvrdim na de ja trzistu BiH ova riba....a u subotu je stiglo jos 4 kontejnera u magacin u Rajlovcu...!!!!!
JADAN SI ili nemaš djecu kojoj moraš kupovati hranu
onaj Bingo (seljacki supermarket) svoje naljepnice lijepi , Bingo riba, Bingo kecap...a pitaj dragog B.o.ga sta je upakovano...i sve s ciljem da te iste proizvode tusi za 1 KM ...a seljadija ( iz istocne Bosne) kupuje taj isti otrov samo nek je sto jeftinije...zar nije logicno da je bolje kupiti nesto kvalitetnije nebitno o kojoj se cijeni radilo...ako nemamo para onda necemo ni jesti kad ne mozemo kako treba...al eto...neka...koje glup treba ga podzemlju ranije svakako...
Ako nije bilo do sad, bice od sad. Nece to propasti, budite sigurni....kako rece slovenski inspektor jednom: JEDVA CEKAM DA BIH UDJE U EU, SAMO DA VISE NE MORAM GLEDATI KAKVO SMECE SE UVOZI U TU DRZAVU.
Hahahaha, naravno da nije, boje se nasih nepotkupljivanih inspektora i stroge kontrole kvalitete :D :D :D