Zagađenje rijeke Bosne
0
Opasna mrlja kreće se ka Maglaju
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo adrese pa saljite... a direktora i odgovorne cemo drzat\' u neizvjesnosti... do daljnjeg. http://www.natron-hayat.ba/kontakt.php
samo da neko glavom plati od ove stoke sto ovo radi... tome bi se obradovalo.
samo me zanima koliko dana treba proci pa da ova nepoznata materija postane poznata i utvrdi se njen sastav.
Ma jok neka nam Indijaca, ko bi slao ljude na cekanje i smanjivao primanja na pola da nije njih....
sta ocekivati? sto prije shvatimo da smo SVI seljacine to bolje....
SDA demokratijaaa SDA ljudska prava svaaa SDA hajmo svi u glaaas niko nece pobjediti naaasss HAHAHAHAHA Sto smo trazili to smo i dobili!
ma postajemo zemlja ne treceg vec cetvrtog svijeta u koju zemlje treceg svijeta salju svoj otpad i prljavu industriju. nek se stide politicari koji upravljaju ovom zemljom nek se stide. nisu dorasli poslu, mjesna zajednica je njihov nivo.
Ma ljudi to su samo ispustili celulozu iz Natron-Hayat-a, sta vam je sta odma panicite. Ionako su to sve preradevine od drveta. Ono malo kiseline sto se usput izlilo, taman ce izgrist one silne kese sto se nakupise po obali Bosne. Znaju vlasnici iz Turske kako se to radi. Imaju oni iskustva sa tom \"tehnologijom\" u vlastitoj zemlji, pa je sada sire i na Bosnu.
izdegenecit ih dobro treba
Smrt rijeci Bosni!!! BiH4NEVER
Vi objavili ovaj snimak, a u objasnjenju koje je ostavio autor ovog snimka stoji ovako.. Bijele gromade pjene, spužve ili bolje rečeno \"snijeg u sred ljeta\", prekrili su korito rijeke Bosne na samom ulazu u grad Maglaj. Riječ je o otpadnim vodama iz tvornice papira \"Natron-Hayat\". Maglaj 23.08.2009. maglaj.net
Pomor flore i faune - Neprocjenjivo
nije dovoljno sto smece bacaju, sto moram gledati kese i prazne boce umjesto zivotinja...sad treba jos izliti 30tona otrovnih hemikalija? da sam u Zenici krenuo bi u blokadu grada ako ne uhapse odgovorne, pa dokle vise treba trpiti?
sjebacemo sve zivo sto imamo
najljepsu prirodu imamo a niko se ne brine za nju...sramota. Zakone ionako nemamo ni za šta. Niko ne odgovara a to nam dovlači još više lopova. Spasimo rijeku Bosnu spasimo sve rijeke a čime? Jedan dobar i nekurumpiran pokret al povezan i sa susjedima bližim i daljim i tako ne da branimo rijeku nego i citavu planetu jer ako danas živis uz bosnu sutra ćeš možda uz šum druge rijeke da se budiš...sve rijeke sve sume sve planine su nasa obaveza kao stanovnika planete, budimo zajedno!!!!