Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovakvo ponašanje daje loš primjer maloljetnicima koji lako mogu nabaviti pirotehnička sredstva. " a vi video objavili, bravo klix
Baš sam to htjeo napisat :)
Pišete da ovaj klip daje loš primjer omladini, a samim objavljivanjem ovog klipa i davanje prostora istom, direktno učestvujete u promociji. Ali to vama donosi gledanost, i zaradu, to je vama jedino i bitno, lažnog moralisanja i priče " ovo je loš primjet maloljetnicima", prosipajte znate već gdje. Plaćenici!
budalastina
K'o Srebrenica "92 :D :D :D :D
a sto zavijaju ovako kada govore
pojedinci ce biti izdvojeni kaznjeni
Solidan kandidat za Darwinovu nagradu
eh sad 15.000 , odvadite malo :)
AL JE MOCNO *** novu godinu bez petarde :P
trebali ste sa digitronom snimati ... bio bi zvuk bolji
Joj al vi volite dignut prasinu skoro oko nicega. Samo da eto vi nesta ko ispadnete pametni. Sto ne mogu na rende kora
Ma samo nek ne puca! Ne razumijem ovu potrebu, ali piromani i ostali slični se ne bi složili. Tako da, ili po džepu ili liječenje. Može i oboje.
Svaka cast :)
iskreno debilizam
zaratilo se u mostaru
Ma like a boss. Nezrelo, al da e zaebancija, zaebancia e.
oni su ugroženi pa mogu................