Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je vazda bilo druženje s djecom da igramo lopte, odbojke i igramo se . Ovo ko neki online nvo kongres podmazan nekom lovom.
@paste Djeca iz dva geta.
SDA napravi od nas "Evropske Palestince", užas!!!
@gooUser1598974711 PO CEMU ET NE GOTIVIM SDA AL PRESERAVATE
@gooUser1598974711 SDA je manji dio problema,najveci problem su jos uvijek srbija,hrvatska bosanski pravoslavci i katolici,a ti misli sta hoces i zivi u zabludama,samo znaj da SDA ne postoji oni bi isto napravili,takodje bi isto napravili sa Alijom ili bez njega ili sa bilo kojom strankom ili cak da su se bosanski muslimani pokrstili isto bi bilo, samo glup insan to ne moze skontat!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okanite se djece i politike, smradovi bez mozga, pokvareni...
Obrće Jasminko lovu na dječijim suzama...
@gooUser1574350033 Đikan je kompliment, izđiko znaĆi narastao, visok čovjek! Ja sam kratkonogo balinče 🤪
E tugo moja...djeco draga.
@gooUser1579255224 Počeli su još 1993. islamizacijom armije BiH, stvorili su jaku marketinšku mrežu uz pomoć IZ gdje narodu peru mozak dok guraju svoje lopovske interese i isti narod konstantno pljačkaju i satiru, podupiru zadnjih 10 godina prodaju grunta Arapima, prodaju bosanskih zena Arapima, a vrhunac je useljavanje ilegalne bagre iz Afrike i Azije u Bosnu!!! Sda fuj 🤮 ☠
@gooUser1598974711 Idi do Srbije pa ćeš vidjeti još goru situaciju. Sve se prodaje Arapima i Kinezima
Druzi se sirtotinja sa sirotinjom, BOGATU BRACU ARAPE libo cundara, svakako su siromasni za njih niza rasa , toliko o braci muslimanima
dobar projekt, pogotovo nakon ove price o ukidanju finansijskih sredstava Muzeju
Boli me racki za gazu i za sve neka ginu.
Refugees from Palestine welcome to Bosnia ♥️
Prvi korak u pretvaranju djece u islamističke fanatike. Ne raditi to!
Ne kenjaj