Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, ali ste zaboravili da stari imaju i STOMAK. Svašta ste nešto napričali, ali niko nije pomenuo da novćano podupre stare ljude (penzionere), apelujući na poboljšanju njihovog životnog standarda. "Šminka" čini čuda! Ali kada se ta "šminka" koju ste vi danas prezentirali, skine, šta ostane? Ostanu ljudi koji se vraćaju svojim kućama, praznih džepova i praznih frižidera, PRAZNOG STOMAKA, jer: 235.000 penzionera u FBiH ima primanja nedovoljna za život! O TOME STE TREBALI PRIČATI! PITATI IH KAKO ŽIVE, KAKO SASTAVLJAJU KRAJ S' KRAJEM. KOLIKO IM JE ISHRANA KVALITETNA? KAKO KUPUJU LIJEKOVE I KAKVA JE MEDICINSKA USLUGA? Sve je to fino, ali zaboravili ste da i stari imaju i STOMAK! I to prazan stomak!
@Mačo Janje, e baš si glupan! To sada ti kao pametan :))). Ideš po portalima i tražiš tuđe greške da bi ih istakao i stavio se iznad komentatora? Stvarno si jadan! Daj neki pametan komentar, ili je to sve što znaš? Kompleksaš!
@Mačo Janje, opet ti glupi profesore?! To pojimanje nije tvoja briga, drugim riječima,ŠTA TE BRIGA! I šta želiš da postigneš sa ispravkama :)))))? Mene tvoje kritike kompleksaš ne zanimaju. Pazi da tebi neTko ne nađe neku grešku. Ja sam je pronašla. Ogromna je. U pitanju je tvoj karakter. Pa-pa janje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
čim pređem 60 počet ću se drogirat maximalno
najbolje umrt prirodnom smrću, od droga
"novinar" M.N. inače po zanimanju hemijski tehničar
kjut
U boljoj su kondiciji nego danasnja omladina.
Naslov je super prikladan.