Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje reci momci rade na visokoj poziciji.,
Ja radim takve poslove vec sedamnaest godina cak sto vise i puno opasnije poslove kao sto su Water Towers,Antene/odasiljaci visina i preko 150 metara i nikada nisam osjetio strah,medjutim isto tako nisam nikada dopustio sebi da se zajebavam sa tim poslom jer ljudi najcesce ginu kada se oslobode u poslu i to ih kosta zivota.......
nije lijepo tako se ponasati a bez da pitas da li ja radim to u BiH ili USA medjutim evo ti jedan mali video mog posla i onaj sto na vrhu plese to sam Ja......a moguti dati to jes pokazati jos stotine slika sa moga posla od Nukleranih Elektrana pa do Americkih Vojnih Bazi u kojima sam radio http://youtu.be/YbLyomw5STg
Da si malo kulturnija osoba i pametnija lako bih ti dokazao na vise nacina da sam na snimkama upravo ja i da posao sa kojim se bavim je posao kojeg nikada u zivotu ti neces moci raditi ali sa kocijasima i ljudimaslicnim tebi koji radi svojih zivotnih nesposobnosti misle da su svi nesposobni je tesko bilo sta dokazat a jos veca glupost pokusavat dokazati..... Uzivaj svoj pacenicki zivot i misli da su svi kao ti lazljivci,nesposobnjakovici i jadnici mozda ti je to jedina zivotna utjeha baram za tebe.... Prijatno!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vidi profe sto je lud a nece tablu da brise
respect
da su bar placeni po zasluzi i težini posla.
Nidje veze , ja mislio rudari ili prisilni naplacivaci jal naplacivaci tv taxe kad ono napuhanci.......phhhhhhh
Svaka čast Klixu na ideji i da su konačno počeli da prave svoje autorske reportaže, a ne da stavljaju jedne te iste vijesti koje im se serviraju.
Hocemo friske informacije o braci Lijanovic? Kako su proveli noc? Jesul se naspavali?
Prema posljednim informacijama, imali su kratku i burnu noc iza sebe cekamo detalje...
http://tinyurl.com/o4pszrc
kod nas nista bez daske i cigare, jos samo fali piva i rostilj..pa da se malo posjedi prije ili poslije posla ;)
Pa sto ne naprave onu korpu ko po eu i usa...i lakse i sigurnije
vidjeli oni nisu "a" od alpinizma -- to što rade je tzv. sportsko penjanje ili majmunisanje uz max. sigurnost: fiksirani unaprijed klinovi, bušenje stijene, frikcijske penjačice, talk na rukama... sve skupa, neviteški, nesportski, nemoralno! nikakvog ovdje nema rizika, sve je sto posto sigurno, nesigurnije je preći sarajevsku ulicu na pješačkom dok je zeleno!
Mene strah ovako kad pogledam :D . Svaka vam cast .
Pa ako cemo realno, ovo i nije posao. Ovo je prilika za ekstremne sportiste i alpiniste da vise sa uzadi, sto vole, a pri tome zarade vjerujem dobru lovu. Nema tog miliona zbog kojeg bi bilo ko od nas visio ovako sa zgrade, strah me iznutra oprat prozor na devetom.
ovo i extremni sportisti nemaju veze jer je sasvim drugacija oprema i nije za sportiste medjutim peraci prozora ne rade za satnicu ili dnevnicu oni rade po squer foot ili po kvadratnom metru sto znaci koliko operes toliko si placen kao i kamiondjija koliko napravis milja/km toliko budes placen!
Dobar primjer kako se moze zaradit ko hoce radit i u Bosni! Svaka vam cast moci ,sreca i bozija milost nek vas prat!
glaj metropole