Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA STO ONDA PRIJETIS SVJEDOKU KAD \"ONI POKUSAVAJU PONOVO DA ISPISUJU ISTORIJU\". AKO JE SVE TAKO JASNO ONDA EJUPE SAMO OPUSTENO... BEZ NERVOZE FAMILIJA ARNAUT JE UZ TEBE!!!
Svi antifashisti, svih vjera i nacija..su uz vas Gospodine Ganicu! Prepisivanje historije je poznata rabota ali to im nece uspjeti. Zelimo vam dobro zdravlje a vasoj porodici strpljenja do konacne pobjede!! SMRT FASHIZMU
Pa kako onda imamo pravo nazivati Hrvate i Srbe iz BiH da su Bosanci i Hercegovci...to je ista stvar sa Sandžaklijama...Sandžaklije su primitivci i Srbi pa komu drago komu krivo
to jest UUUskoplje. djava vam odnijo Ganica i politiku, mene udovicine zanimaju, ima i brale po Ahmicima i Srebri, samo dobre prangije.
Prag seljanduro zattucana nisam ja po ceo dan tu vec gde god da idem imam internet pri ruci al ti si pregllup da pomislis na koju drugu opciju osim one ravno ko fijakerski konj!!!
Oni su već napisali novu historiju. Naša djeca iz generacije u generaciju sve manje znaju o proteklom ratu i AGRESIJI smrdije na BiH. Pogledajte odakle vam djeca uče historiju, sramotno. Srbi pod kontrolom drže čitavu državu, rade šta i kako hoće i niko im ništa ne može.
Nije sigurno izjavio ponovNo...
Orasi, orasi, po džepovima mojim... ♪♫
Selam alejkum braco boLEsnajcka. Mi boLEsnjaci jesmo malkice bolesni al ne bas previse.Eto moj babo se voli u zutaru kresnuti a ja babin miljenik volim cune da dudlam pa se nas dvojica nekako slozimo i nadopunjavamo.Ja medjutim najvise volim kada mi sestra munira pusi cunu a nena bogami kada mi popusi svu spermu uvijek naiskap popije,beli da je to zdravlje. Ajd pozdrav mojim boLEsnajcima od Sahrajeva do Tuzle i Zenice a malkice i do Mostara preko konjica. Eselamu alejkumu.
Muči li te savjest Ganiću? Ma nemaš ti to!
Sjećaš li se mene Ganiću? Haram te stigao!
ne zna vise covjek sta bi rekao
Svi antifashisti, svih vjera i nacija..su uz vas Gospodine Ganicu! Prepisivanje historije je poznata rabota ali to im nece uspjeti. Zelimo vam dobro zdravlje a vasoj porodici strpljenja do konacne pobjede!! SMRT FASHIZMU
Vadi se ti na historiju, kretenu, kao da smo svi mi koji smo vidjeli i čuli tvoju zapovijed da niko ne smije ostati živ ćoravi i gluhi...
Sad se ovaj bolesnik koji ovdje po cijeli dan, @samozavas poceo predstavljati kao @SENTINEL..poznam ga po gramatickim greskama: \"i onda ce te v.i imati drskosti nekoga obtuzivati ge.nocida??\' 10 puta sam mu pisao da se ne kaze OBTUZIVATI nego OPTUZIVATI ali magaracc ne konta. I zamislite sada tog pacenika, ljeto je, u gradu djevojaka masa, baste rade a on po citav dan sjedi za kompom i tipka sam sa sobom... Koja tuga yebbotte!!!