Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Oni koji vjeruju u pravdu moraju biti protiv poricanja genocida\" JEDINO BOSNJACI VJERUJU... 15 GODINA I NEMA PRAVDE DOKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ko o cemu, kur.va o postenju!!! To mozes prosipati samo glupim bosnjama!!!
da onda poganjamo usa za genocid u ovim bliskovamistocnim kakoonobipravdu...beeezi bre, krvolok i vukodlak bjelosvjetski, vise ih imate na dusi nego Adolf!!!
E moj Raffi dzaba ti je sto-ci primitivnoj to govoriti.............sta ces kad je cobanima obraz djon !!!!!!
ATENTAT U BUGOJNO JE ORGANIZOVALA SA KRESICEM, LJUJICEM, JOVANOVICEM, ANA TRISIC BABIC LICNO SA SPIRICEM, MILORAD BARASIN ZNA SVE JER JE ON TAJ KOJI JE DUZAN ZA LAZNE OPTUZBE I HAPSENJE BOSNJAKA! POJASNIT i OBJAIT JANO DA ANA TRISIC BABIC PRODAJE ORUZJE BIH-E STRANIM DRZAVAMA SA JOVANOVICEM (MUP) I MIJOM KRESICEM PREKO CRNE GORE I SRBIJE! DODIK JE BIJO INICIJATOR A ANA TRISIC BABIC ORGANIZATOR! ANA TRISIC BABIC POKUSAVA UZET MJESTO ALKALAJA DOK MIJO KRESIC GLEDA UZET MJESTO AHMETOVICA PO PLANU SPIRICA I TADICA! JOS SU SPIRICU I TADICU POTREBNA TA DVA MINISTARSTVA I BIH-A NE POSTOJI KO DRZAVA I TO UZ POMOC OHR-A I EU-E! SVE REFORME KOJE JE ZAHTJEVALA EU-A OD DRZAVE BIH-E JACALO JE GENOCITET TVOREVINU A RUSILO DRZAVU BIH-U!
BiH: Državljani Srbije vehabije 21. maj 2010. Državljani Srbije Jasmin Korać i Milutin Sretenović uhapšeni su danas na području Tuzle i dovode se u vezu sa članom veh pokrta u BiH Maksimom Božićem, koji koristi ime Abu Muhamed. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je da će nakon kriminalističke obrade biti odlučeno da li će uhapšena lica biti deportovana u Srbiji. iz Tužilaštva BiH ranije je saopšteno da su na području Tuzle danas uhapšena dva državljanina Srbije koja su bliska vehabijskom pokretu. Prilikom hapšenja policija je kod njega pronašla naoružanje i eksploziv. @ ZASTO JE TUZILASTVO BIH-E NA CELU SA BARASINOM ODMAH ISPORUCILO SRPSKE TERORISTE SRBIJI A NE SARAJEVU NA ISPITIVANJE? CEGA SE PLASI SRBIJA?ZNACI DA SU OVA DVOJICA SRBA POSTAVILA BOMBE U BUGOJNU?! CEGA SE PLASI BARASIN SA MIJOM KRESICEM I ANOM TRISIC BABIC?! JEDAN OD SRPSKIH TERORISTA JE VELIKI STRUCNJAK INFORMATIKE ( SRETENOVIC) I POSTAVIO EKSPLOZIV SA SIPA U BUGOJNU!
SVAKA CAST RAFFI! SRBIJA JE JEDNA AGRESIVNA TERORISTICKA SKUPINA ORTODOKSNIH KROLOCNIH TERORISTA I UBI;CA! KO PORICE GENOCID KOJI JE POCINILA SRBIJA TREBA ZAKON DA IDE AUTOMATSKI PRED SUD!