Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amila dugogodisnji clan SDA vec 25 godina spinuje gradjane BiH potrazivanjem mrvica iz Slovenije I Srbije. Najveci dio devizne stednje pokraden je iz PBS, oko 3 milijarde DM. Rat se nije mogao voditi bez milijardi gradjana.
@gooUser1583265423 znaci to je ta oronula kujetina.Kao sto 'narod' ceka nekig ptsp borca da zapuca prema politicarima, tako i u ovom slucaju, ceka se cicica sa cakijom i izbode bar jednog CDA hadalja...
Shvatiti moramo, da nije u cilju da se vrati lova ljudima.To u prvom redu nije cilj CDA hadalja, jer im ode prica da su nas Slovenci hebali.U drugom redu u grmu ceka Srbija i njeni hadalji da zaskoce nevine stedise.Dva su fronta glavna! Ovaj treci, Slovenski i NIJE FRONT!
@Dritan071 a lova je gdje?!?! Tudja lova, majku vam nacionalisticku! Gusite se jedite, pijte ali se ne nadajte sopstvenom napredku.