Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A haj ti objasni ovim uhljebima da je to tako, jer je njima bitno da zatvore i onda kažu: "Eh, zatvorio sam hin, idem na korona party-e, milione čvakat, krast itd."
Kad ljudi fino apeluju da se ocuvaju zivoti i da se svi pridrzavaju preporuka o distanci, o okupljanjima, o maskama itd. ,a niko nece to da postuje sta je onda to?
Ma daj kakva je to prica i koje slobode, pa moraju restrikcije kad volu ne mozes objasniti da drzi distancu
Svi se bore za ljudska prava,a svi nas taslace kako stignu
Nemamo svakako nikakvih prava svi nas jasu 30 godina politicari OHR CIK vi ombudsmeni, niko nista ne radi bitno je da vama kapa na sve strane ova vam je drzava i narod svima valjala
Ljudima su sve ograničili. Životinje imaju veća prava.
Priča bezveze. Prvo, oni su, medju prvima, ogranicili kontakte i rad sa strankama. Drugo, ima li ko da su oni njemu konkretno pomogli?