Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad? Gdje? U koliko sati? Ebo vas clanak...
Ja sam i vozač i biciklista. Idem biciklom na posao i nikada ne vozim saobraćajnicama, osim ako nema dovoljno praznog pješačkog prostora. Bicikliste ne ugrožavaju samo vozači, već i oni sami sebe ugrožavaju: Voze saobraćajnicom sa slušalicama u ušima. Voze saobraćajnicom bez ikakve zaštitne opreme. Voze saobraćajnicom noću u tamnim bojama bez ikakvih, ili prljavih reflektirajućih elemenata. Ne poštuju znakove, ne poštuju semafore. Želim da vidim akciju koja će upozoravati bicikliste koji griješe u saobraćaju. Treba preuzeti i svoj dio odgovornosti, a ne kriviti sve na automobile..
ovo je stara slika, sjecam se ove plavke iz nekog clanka prije.
ahaaa, i ja bas to krenuo da pisem :)
Šta ja znam... al mislim da bih ovu plavulju rado zgazio! Ali ne sa autom :)
ova gdje dolazi nek javi dolazim na okupljanje
gdje je okupljanje, u koliko sati?????????????????????'ja informacije u pm
Koliko citam zadnjih dana vozaci imaju probleme da vide ostala auta u saobracaju a kamoli bicikliste haha
da se ne lazemo ima i ovih sto misle da voze tour de france, umjesto oznacenom stazom voze pjesackom, nek nam je bog na pomoci
Ovo je slika od prosle godine, pitali su mnogi i tada za plavku, al ne javi se nikome. Treba ove godine na okupljanje, mozda opet dodje :)))
draga dukserica roza,sto je lijepa rodila je majka
Spoted: Želio bi da znam ime ove djevojke :P
A još prelazak preko pješačkog u punom zaletu, ha zeleno ha ne zeleno, pa moraš kočiti kao idiot da ga ne odbaciš na drugu raskrsnicu. Prvo vi naučite svoje biciklaše pravilima prelaska ulice, poštivanju semafora i kretanju po trotoaru, a ne slalom između pješaka, ili se gura kad je gužva na trotoaru, pa se još i buni.
Na ovoj slici ja samo vidim jednog sa kacigom, a priča se o sigurnosti ja se slažem da se treba povećat svijest o biciklistima mada bi Biciklisti trebali uradit sve da oni budu sto sigurni i zaštićeniji
Tako je, treba svi ucesnici da se postuju a posebno ovi jer su najugrozeniji. Valjda ce nekad i kod nas nauciti sto su to pravila i da se ona trebaju postovati, ovo se odnosi na sve ucesnike, od vozaca do pjesaka. Sretno :-)