Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izborne pobjednike odlučuju oni koji ne izlaze na glasanje
ZATO PAMET U GLAVU KAD BUDU NAREDNI IZBORI, A NE GLASAJ ZATO STO JE \"MOJ\".
Kada dodju izbori Vi ponovno svi u Torove i ponovno glasajte za iste SVOJE Tornjake.
A zasto se vi tamo u Bosni bunite protiv parlamentaraca? Pa iste birate vec petnaest godina, da vam nisu valjali ne biste ih birali ponovo, a ne sumnjam da ih necete birati ni u buduce.
jesam prno u opstem metezu hahahaha joj jesam raspalio raja zamalo nisu povratila a niko ne zna ko je prno hahaha samo sam ga ispustio i lagano se udaljio sa lica mjesta
Neratni 80%, dg.: PsihozaF20 koju sam naslijedio, dakle od rodjenja. Ko da gledam, neću ući ni u ovu drugu varijantu za zakon koji će biti na vanrednom zasjedanju. .....pas im mater ako me ne ostave sa šugavih 213KM da primam!
aj milorade nek ti jedeš zlatnim govinam :@, ako bi pogledo malo bolje, situacija u drugom kraju BiH nije nista bolja osim što je malo bolje zamaskirano, umjesto da se ujedinimo protiv ovakvih birokrata za bolje sutra, jer ćemo živjeti zajedno pa makar bilo milom ili silom, u prosperitetu ili jadima sami biramo put !!!
sta je to bosnjaci? niste valjda bankrotirali? nemate para ni da svojim borcima podjelite invalidnine? aljo vam obecao da cete jesti zlatnik viljuskama, a vidi vas sad...
jel\' sada vrijeme da se svi ujedinimo (penzioneri, radnici, rudari, studenti...) u sveopsti gradjanski bunt?!
ko ce izdrzavat ovolke zastupnike, placat im plate, troskove puta, ruckove, auta ko ce izdrzvat volke invalide medju kojima su mnogi lazni, preko stele nastelili da budu na budzetu ko ce iszdrasvat volke pensionere bogte i ostalu socijalu ko je lud da radi
sad se vidi koga biramo. traziti smjenu minista i prijesednika federacije jer to sto se dogada kod nas nema nigdje u svijetu. vidite da sve rade da nudemo u evropu da oni mogu raditi sto hoce. smjene moraju poceti odnekud inace nista od evrope.
nek jedu ku#ac
hahahhahaha jesi bas pogodio , ma nek su oni sebi dali invalidine povelike bas govana briga za hendikepirane osobe ccc
Parlamentarci su stopostotni invalidi u glavi. Sve to treba rastjerati govnjivom motkom.