Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzi se generale! Svi iz TG-a su uz tebe. Sajko nisandzija
Ja predlazem ritual sa kolcem pa da i to pocnemo i da vidimo koji vlah ce najduze izdrzati a da ne krepa! Zna li neko koji je rekord iz Omanlijskog vremena koliko je meni poznato 14 dana i 6 saati!
Ma jok metak! To mu dodje k\'o aspirin protiv glavobolje. Samo dozivotna kazna i neka citav zivot razmislja sta je ucinio.
Znam da ce se mnogi buniti komentaru a i nek se bune ko ih jebe, ja cu reci sto mi je na misli jer da ne reknemo svoje misljenje onda oni borci sto su ginuli za Bosnu bilo bi da su ginuli dzabe. Ja mislim da bi ovome trebalo ispaliti metak u potiljak