Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka proda Bosnu.
Da se podsjetimo - skoro 70% glasača Kantona Sarajevo je glasalo za Trojku. I to je naš glavni grad i naš obrazovni, poslovni i akademski centar. Je li onda čudno da ovi kojima Trojka prodaje državu, tako često donose odluke po drugim mjestima, od Banja Luke do Mostara do Konjica do zadnjeg sela - zašto ne kad su Sarajlije pokazale svoju pamet u oktobru.
Glasači koji ste podržali Trojku - jeli vas sramota šta ste nam priredili svima?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
znaći mora biti jedan na listi, odnosno Vukoja HDZ u ustavnom sudu???!!
zalosno je to da smo cekali neke promjene.....
Da li ima još ijedan Bošnjak da nije uvidio ko je Trojka i šta je Trojka? Izdajnička bagra eto šta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trazili ste gledajtre, eto Vam trojkasi bez pameti, dignitera, casti . Reciklirano smece
Interesantno, kada su bili na vlasti nisu bili nasilni,jer ih nista drugo nije interesovaloosim pljacke u korist familije I. A sada bi silom da vrate sto su neradom izgubili. Ovo je vec posao za SIPU i policiju. Treba pohapsiti bagru lopovsku.
Gledaj ti ko cini komsiju za izbor? Eldar Comor,Dijana Coluc..puuuu
Narod nece zaboraviti asima solaka malinara seku respiratore skaku i ostale krezube spodobe koji su uništili sve i pogazili sve što je iole sveto i vrijedno u BiH izdali ste srebrenicu izdali ste žrtve prodali ste tužbu vucicu eto zašto narod šuti pred trojkom... samo zato a botovi ne pale dobijete kontraefekat.
Gledaj glupog bošnje, nek je moj pa taman nemamo hljeba jesti, neka se bogate naši su, mrš u p m, neka je nema ako će je i zgrtati a drugi jedva preživljavati, ovo dosada nije bila Bosna nego Bakirova i SDA prćija, mrš
Nocas je veleizdajnicka banda od Trojke zajedno sa HDZ-om pokusala izvrsiti drzavni udar i mimo zakonske procedure preuzeti kontrolu nad Ustavnim sudom BIH. Pozivam sve gradjane lojalne BIH da izadju na ulice i sprijec vleizdajnicku bandu od Trojke i HDZ u njihovim namjerama. Odbrana drzave i ustvnog poretka je svetinja. Nermin Njiva, Dritan Konakovic i Smrad Forto moraju zbog ovoga biti uhapseni i procesuirani zbog narusavanja usavnog poretka i veleizdaje drzave.
Hahahaha samo skidaj pljačkarošku SDA, Dosta i njih, mrš p v materina lopovi
Ovo je drzavni udara HDZ UZP-a i veleizdajnice bande od Trojke. Nermina Njivu, Dritana Konakovica i Edina Fortu treba uhapsiti i pod hitno procesuirati. Ne mogu tri bandita rusiti ustavni poredak drzave. Sarajlije nedajte bandi da srusi BIH, izadjite na ulicu i obracunjte se sa cetnicko-ustaskom-veleizdajnickom bandom u parlmentu.
Izdajnici iz Trojke ce prodati Majcim Mezar za Fotelju a da ne prodaju Drzavu !
DAVNO JE RECENO IZDAJNICI IZ TROJKE KONAKOVIC NIKSIC I FORTO CE PRODATI DRZAVU I ONO STO DUSMANI OVE DRZAVE NISU USPJELI TOKOM AGRESIJE USPJET CE UZ POMOC IZDAJNICKE TROJKE
Bravo Mahire, a trojakšima koji su g....e dali za fotelje i prodaju državu neka im je na čast i sve će im se vratiti. SDA-ovci su pokrali što su mogli ali bar nisu prodali državu.
HDZovac jeste bio i prije u Ustavnom sudu, ali znate li ko ga je imenovao? Oba dosadasnja HDZovca je imenovao SDP i Alijansa za promjene 2002. godine. Historija se ponavlja.
Rade Hrvati i trecu Smjenu samo da se docepaju da Kladionice i dalje Milijarde izvlaci i HDZ da ima Novca da bi Hrvati opstali!
Da su ovakav entuzijazam pokazivali u proteklih 20 godina gdje bi nam kraj bio
Hoće li nakon ovoga Trojka opet da se pita zašto ih se naziva izdajnicima. Treba li jasniji primjer od ovoga da su stvarno izdajnici. Prodadoše državu.
Čovićeve pudlice siluju ustav i poslovnik.