Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 volontera cisti,a 350 000 profesionalaca prlja.
Ko spartanci :)
u ovu inace odlicnu volontersku akciju ukljuciti i zakonske kazne, to jest postaviti table izdate od suda sa upozorenjem na novcane kazne za bacanje smeca od 100km minimala pa nadalje. a onom ko primijeti, tj.uslika da neko baca smece dati oko 20% provizije od te svote pa cemo vidjet ko ce bacat smece po rijekama i dolinama ove lijepe nase bih. brat brata ce prijavljivat i nece bit korupcije. cica mica gotova prica.
edukacija,zakon i kazne, a prije svega volja da se tako uradi.kako se vidi iz priloga ,a i na svakom pedlju zemlje niko nije zainteresovan za takav nacin ponasanja.
Cistite tako treba...(rece pisac i baci kesu cipsa na ashvalt)
Jesu najavljivali ovo, ja sam mislio da ce ih doci bar 100000.
Djeca,penzioneri i volonteri a zlatna mladež se qrci po novim trznim centrima
Nema posla pa raja tuguje po kafama
svaka cast ! ima jos fgr ;)
Paglu si za medalje jarane
bolje džaba radit nego džaba sjedit
čisti čisti kad nisi učio
a dobro halalite i ja vam prisjedam na muku ccc
Dok ce oni volontirati neko ce to sve fino naplatiti.
Al uvijek preko sirotinje :)
Fino to uradite, kasnije ću obići da vidim jel bilo fušeraja
vala nemogu al ako neko hoće zaraditi cvanjciku bujrum