Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa lako im je trcat kad su se zveknuli colom..;)
Akcija imala za cilj da reklamira zdrav način života, odnosno sport, odnosno ljubav prema prirodi, a droga je sve ono suprotno tome. Divna je staza od Bembaše do KOzje cuprije, baš lijepa šetnja. Bond se nije pojavio, nego je poslao nekakvog predstavnika, dakle - ... Bona nije bilo, lažu.
eto ja se vise necu drogirati od danas.
Pa naravno da ne kontate kad vam je marihuana unistila mozak. Mozda ako uspijete procitati kompletnu vijest, shvatite kakve veze ima trcanje i droga.
kakve veze ima trcanje sa drogm
neka oni trce misle da ce droga nestati tako smjesno
jel zna neko ima li trave u SA i koliko je gram domacice? dolazim ovog ljeta pa da se obezbjedim za gandzu.
Stani, jel sad nema vise droge u gradu?