Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijeh snimatelja je začinio!
VADI GA UGUŠI SE! HAHAHAHAH
Jao! ahahahahahahahaa! Ovo je definitivno klip zime, ako ne i godine! ahahahahahahahahaaa! Svaka čast! Ne mogu se prestati smijati! XD
Skakac i snimatelj likovi godine :)) Oplakah od smjeha :)) Hvala vam!
da je rat mi bi se s puškama zajebavali. :D
a vi ste najvise i krivi za promociju ovih budaletina jer im objavljujete videa.
snimatelj KRALJ!
Sta ako padnem ? ajde jebaji ga AHHAHA
Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada od kuće možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. >>>> Za više informacija na mail: [email protected]
Svaka cast snimatelju...on me nasmijao do suza :)))
ju hu huu
http://www.youtube.com/watch ?v=G4-RxRDABTI&context=C 3170b2aADOEgsToPDskIHt2r2nrC b7Cu26aS50p3g
Srecom je samo metar snijega, ovaj ne bi sale isplivo da je bilo barem jos 1 metar. Bio bi bogin i \"2 metra ispd snijega\"!
JOJ SMiJEHA, hahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahha. Znaci stvarno nisam bila dobrog raspolozenja, ovo me tako nasmijalo, hahahaha. Svaka vam cast ljudi. :)
Kralju nasmijao si me do suza....svaka cast skok bolji od onih koji su \"uspjeli\"
vidi se da je LE.VAT cim je u nike air trenerci hhahaha
Pravo me nasmijase,svaka im cast :D