Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi znaju da je Zlaja američki igrač, davno je trebao u zatvor zbog nelegalnog izručenja onih alžiraca. Jadne ljude su mučili 10 godina bez dokaza i na kraju pustili bez riječi zašto su ih držali toliko. Da je ovo pravna država a Bošnjaci nacionalno svjestan narod Zlaji bi se sudilo za izdaju. Cilj međunarodne zajednice je od muslimana u Bosni stvoriti zatupljenu ljevičarsku masu jer nema ništa više da oni mrze od muslimana.
kakvi ba alzirci? sljam, olos, teroristi. *** mater onaj ko ih je zvao ovamo.
A ko smije ne bit americki igrac ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Navikli ste vi da vam OHR sve rijesava u vasu korist, tada ste se kleli u njega, sada vam vise ni OHR ne odgovara. Polako ali sigurno svjet svata sta se tacno ovde desavalo, I okrece novi list, dovoljan im je samo podatak da saljete svoju mladost da gine u Siriji.
Ima i onih sto rade sve u cilju anonimnosti, sad ce iza kulisa rade kako opstruisati napredak drzave
Ovo je jako dobro za BiH,vidimo da je moguce rijesavati oderedjena pitanja bez problema.
jeste majo, nego... kako si ti? jesi za kafu?
majo aj mi pozajmi biciklo na sat dva.....plizzzz
Naravno i ja u potpunosti pozdravljam donosenje ove odluke,ovo je pokazalo da postoji kompromis,da se moze dosta toga uraditi samo kad se hoce.Nadam se da ce ovo postati praksa za ubuduce,pa da se ove rupe kod nas konacno ispune.
Dobro ovo je pozitivno u svakom slucaju, mada mislim da ce opet doci do opstrukcija
Lahko je hvaliti na kraju, a sto niste pomogli kad ste mogli... Ali pomogli konkretno?????
Znaju i u OHR da se nije lahko boriti sa ovim nacionalistima koji pokusavaju sve svesti na nacionalisticko prepucavanje kao sto je to SDA danas uradila. Svakako da ce ljudima biti drago da se nesto postiglo.
OHR je postavljen da bi kao poboljsao situaciju, a samo je zakuhava dodatno...
pozdravljamo i mi sve u studiju i reziji.
ohr radi ono što mu naredi brisel. brisel želi da suzbije jačanje bilo čega što ima veze sa islamom i da muslimane svede na najmanji mogući teritorij. zato dopuštaju ovaj fašizam iz banja luke, a uskoro će i u federaciji da nas suzbijaju u rezervat kojega će preko hrvatskih i srpskih predstavnika držati pod kontrolom. fašisti pokazuju svoje pravo lice, nova palestina je stvorena u srcu evrope.
jacanje islama bi se upravo desilo njihovom izolacijom, kao sto se desilo palestincima. oni su bili cool ekipa alkosa i jebaca, dok ih nisu stjerali tor. onda su ih kleropedofili i sljampoliticari islamizirali i upregli u svoja kola. to su razlozi zbog kojih mz nece dozvoliti stvaranje bosnjakistana, a jos je manje vjerovatna islamska dominacija na nivou bosne i hercegovine. missim... bosna je vecinski hriscanska drzava. svidjelo se to nekome ili ne, to je cinjenica. lijek je samo jedan. demontirati islamizam iz svih pora javnog zivota, tako da islam bude ono sto jeste. religija.
Ne pricaj gluposti zatucana, neobrazovana stoko! Bolje bi ti bilo da prestanes slusati price Tihica i Bakira
PRIKAŽI ODGOVORE (13)