Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj OHR I Inzko mi se gade više, čim ovi naši kriminalci počnu nešto on odmah pozdravlja, oni donesu neki prijedlog on pozdravlja, oni prnu on pozdravalja, oni jedu govna on pozdravlja.. šta radi taj čovjek??? NEKA NAPUSTI BIH!!!
Ja bi ovog cojka stavio za predsjednika
Hajde sad nastavite pljuvati SDA,izdajnicka bagro!Prodali bi dupe za vaseg Zlaju i Dodu! Poznam covjeka koji je za kamion pijeska dao 4 glasa iz kuce za stranku slicnoj SDP a sad kuka!E takvi ste,neka nije SDA makar to bila i SNSD!Sutra kad bi vam dodik ponudio bilo sta samo da je protiv SDA vi bi glasali za njega!Stvarno ste dostigli dno-dna!PLJUC,PLJUC!
koja je to stranka slicna sdp-u , mora da je sda posto je opste poznato na koji nacin oni djele donacije
OHR je odavno pozdravna organizacija koja je sama sebi svrha.
ne bi me cudilo da su veliki zastitnici bosnjackog interesa ovo pitanje povukli i prilikom imenovanja clanova vijeca
E fiko,fiko Nisi zasluzio da nosis bosnjacko ime,srami se ti i tebi slicni! Da li se tvoji tebe stide? Da si mi sta u rodu bilo bi me sram!FUJ,PLJUC!
E fiko Daj bona malo kulture Znamo mi da si ti malo skrenuo sa kursa ali daj u javnosti malo obraza! Isti si tvoj sef Laki!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Postalo je više nego jasno svakom građaninu u BiH da su u SDA zarad svojih ministarskih fotelja i zaštite organiziranog kriminala, otvoreno krenuli u projekat rušenja i podjele Bosne i Hercegovine.
Hajmo BA ljudi malo odmoriti sa tim vitalnim nacionalnim interesom, opraste na ruke.