Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta reći? Ponadale se bošnje da je Dodo postao bosanac, a sad opet ispočetka.
Glupoga clanka. Dodik se ne inati, vec on vlada RS. a sta je to OHR u jednom \"demokratskom drustvu\" naravno svi cemo se sloziti nakaradnom, ali ipak demokratskom drustvu. ................................... koliko ce se jos dugo bosnjaci igrati igre nedozrele djece? i zvati \"tetu\" OHR cim ih netko krivo pogleda?
@ Srbija Ta bivsa drzava, vise ne postoji! Znas li, kad nekom prestane raditi srce da ta osoba umire??? Srbije vise NEMA!!! Kosovo republika!!! \"srpska\" ce se ugasiti za dvije do cetiri godine!!! Pashaluk beogradski se obnavlja!
ovo je drzavnicka politika...hahahahah e moj senade...ti se kakno kad si doso kod dode u banaj luku ili ti je dobro platio...hahahaha
Srpska hik zauvijek hik!
jedanaeste jedanaeste udario OHR
samo ti dodji da ukines rs postaces instant sehid
Postavite Dodika za predsjednika i sve cete probleme rijesiti. On je jedini pametan covjek na tim prostorima ... istina, na zalost! :(
NA ULICE DA SE GENOCIDNA UKINE I DA SVA TRI NARODA BUDU RAVNORAVNA NA CIJELOM PODRCJU BIH
STA RADE BOSANCI DA UKINE GENOCIDNA?NISTA NE RADE,ETO PA NIJE NI CUDO DA SU SE OVI OSILILI.
OHR SE STVARNO PONASA KAO DA MU JE OVO ZEMLJA BANANIJA. ILI MOZDA STVARNO VEC JESTE, SAMO STO NISMO IZVJESTENI NA VRIJEME.
BOSNA JE ZAPADNA SRBIJA
je li to godina kd ti je turčin zguzio prapraprababu, pa sad imaš VEEEELIKE komplekse??
Katastar je upis zemljišta i kuća na njima i svega ostalog, otetog i ukradenog, od strane agresora. Upis u zemljišno knjižni izvadak ZK-izvadak. Dakle, legalizovanje svega toga. Šta ba entitet! Normalno je da država treba to da riješi... Naravno uz sve prisutne narode Bosne i Hercegovine (bosance), i predstavnike medjunarodne zajednice, transparentno... (PS: Nakr\'o se pa haj\'d da popišem to u ove svoje kjige, da je MOJE nečije....) Mrš!!!
SBRI SU TURCI A DODIK JE TURSKI KOPILAN. NAJVECI SRBIN A USTVARI TURSKI KOPILAN, IMA TURSKE GENOCIDNE GENE.. HE.. HE... HE...
ok ovaj covjek se ne moze skontati cas je lud cas bjesan cas fin, ili je on takav u prirodi ili on ima 2 savjetnika, obojca sjede na ramenu jedan crven i izgleda ko vrag a drugi mal bijel i peder , onaj crveni ima megafon a onaj bijeli karmin.
Kad ukinu tkz rs posrbice ce plakati kao mala djeca :)