Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvog povjerenja i pomirenja, jel nas zafrkavate? Dodik zagovara otcjepljenje, u Srebrenici svakodnevno velicaju zlocince i negiraju genocid... Idite svi u vrazju mater
I ovo će državna koalicija da dopusti?
Na ovo ina samo jasan odgovor gde god u genocidnoj tvorevini Rs ne udje vojna Bosnjacka cizma tamo Bosnjaci nikad nece imati mira niti bilo kakvih prava. Bez traktorijade preko Drine ovdje nema rješenja. Svaki dan treba raditi na slabljenju ove genocidne tvorevine u svakom pogledu.
Baš ste se potrudili da to fino formulišete. Ne znam kako ste mogli, naporno je to.
Preimenovo ih ja Alija Izetbegovic kad je pristao da Srebrenicu prepusti egzekutorima genocida.
Jos danas ce se pisat o ovome i gotovo, tako ce biti kad dodik proglasi neovisnost. Za to vrijeme trojka se bavi pakovanjem afera novalicu
I to je OHR nikavi sankcija ili poništenje odluka . Smradovi .
Dejtonski sporazum sačinjen od agresora,uzp i likova voljnih podjele BiH na vjerske torove uz mentorstvo licemjerne MZ nije ni obečavao ništa drugo nego nastavak agresije na cjelovitost i suverenitet BiH.TO JE RAZLOG što je i jedino se tu slažem sa Dodikom BiH ovakva neodrživa jer će je svako ko može i potreban je zapadnom tržištu rada napustiti.Uskoro će mo ostati bez radne snage i ekonomski propasti i BiH SRBI, BOŠNJACI i HRVATI.
Fali nam incko da izrazava zabrinutost, smit samo osudjuje, pih
Sljedbenici Genocidne politike.
Ni vasa anti srpska rezolucija ne doprinosi i boli nas khurac vi ste nepriznati u Republici Srpskoj
Ali pridonosi etnickom ciscenju koji jos traje.
Bolje da ste sutili
A rezolucija doprinosi…o smradovi jedni
vjerovatno su zabrinuti iz OHRa , go.na obicna...