Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi pozdravljamo Mikija , hvala mu sto priznaje da taj zlocinac nije nikakav heroj, i da mu je mjesto u dzehenemu/paklu!
@gurabijaa i ja čestitam ipak je mile samo mali pijunčić vučko vodi svu politiku
Čuj nema perspektivu a kakva država ima??? Velika hrvatska ili velika srbija??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Valentin ne vadi 😜
I to na PALAMA
Zato on inska nevoli i sudije strane
Ma ima video 2007 kad je nas Milo prico da je genocid bio i ratni zlocinac koji treba u haag..A Heroj se skrivo i zna se ko ga skrivo..
Znali se ko je na kraju skide
Heheh jos ga zahebaju pa jadan nebio on se pred svjeton naso kurciti pa bolan ljudi te mogu dronom likvidirati ispred kuce da niko nezna sta te zadesi radices i ti i avi kako oni hoce a ne kako vi hocete
Ovo su bas niski udarci, na trenutak mi bi zao ovog jadnika..
MIIILEE DZABA SIROKA RAMENA KAD SU M.DA MALENA 😂😂😂
Sve diplome koje dolaze iz domova koji nose ime zlocinaca treba proglasiti ne vazecim i ne dati in da rade
OHR predvodjen Inzkom ke taj kojo je gajio i uzgojio Dodika i ostale negatore drzave BIH. Sutite jer radije bosnjo na bausteli nego tamo neki afrikanac ili arap.
Hhaahhaaha sta je kabadahija, trese se guza aaaa?
Opet Mile ubro poen na svoj nacin, jos par koraka napravi i podrzace te i naivne bosnje, uz veliku vjerovatnocu da ce te starije zene ljubiti po seheru kao spasioca
Sad će oni dati ime po Irineju ili onom što su ga zvali Risto Sotona....zamisli ime doma ...studentski dom Risto Sotona.😂🤣🤣🤣
ebe Valentin prska po gladnoj sirotinji iz manjeg BH entiteta
"Ovo sa skidanjem ploce s Karadzicevim imenom je u redu.Ali kako se studentski dom sada zove,sta mu u stambilju pise,a sta u memorandumu papira za kucanje i printanje...i kad ce promjena imena biti oglasena u Sl.glasniku opcine...?"
Obećala pi*da!