Milorad Dodik
0
"OHR krši Dejton, a ne mi"
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ce da im radi OHR tek sada .... Ima da posrbice bosanske odu u tri pi.zde materne : ) A tek sta cemo mi da radimo bosanskim posrbicama hehehe .... Mi nedamo komad Bosne ! Ali s vama necemo da zivimo pa onda skontajte sta to znaci ; )
Stvarno ste naporni sa ovim Dodikom. Šta god koji klinac klikneš na netu, isfrcii njegova krmeća glavurda. Smorili ste nas sa tim spadalom više!
Evo Daytonski Sporazum: http://www.oscebih.org/overview/gfap/bos/
PODRSKA G-nu Inzku,OHR-u i Raffiju!! Genocidna tvorevina je postala pravi vampir krvolocnik,zvjer se budi iz svojih mracniih groblja! G-e Inzko Vi najbolje znate sta rde u pozadini nacista spiric koji blokira sve moguce reforme,debeli lopov i fasista koji pljacka drzavu a u isto vrijeme blokira i prijeti retorikom fasiste,nacisticka srbije na celu s tadicem i jeremicem lobiraju punom parom protiv BiH-e i pale vatru s genocid tvorevinom,ZNAMO mi dibro kak razmislja i djeluje nacisticka srbija ko njen satelit GT-a,ovej put smo BUDNI i PAZIMO na sve,NE VJERUJEMO vise nikom osim sebi!G-e Inzko vidite li da se genocidasi i nacisti ukidanjem viza nacistickoj srbiji sada osjecaju jaci neg ikad,DAL je TO pravda koja je trebala doc u ovoj jendoj napacenoj drzaviBiH-i i njenim gradjanima?Vam G-e Inzko vjerujem i Raffiju al,nacistickoj srbiji,genocid tvorevini,nacisti bildtu,EU-i ne! BIH4EVER!
Daj moze li neko da nam objavi taj dejonski sporazum pa da ga i obicna fukara procita.Ovako samo se politicari optuzuju ko ju u pravu a ko ne.Ja bih molio da taj spoazum bude dostupan na internetu pa da mi svi mozemo da vidimo ko je u pravu a ko ne.
necemo mi jos dugo u EU veliki teret terorizma nosimo ,kud dadosmo nase BIH pasose onim arapskim teroristima BIH4EVER!!
samo vi sanjaj te o nekoj republici i to cuj srpskoj, po cemu je to srpska, to je muslimanska republika bosna i hercegovina
Miletova bahatost je samo jedna obicna samoodbrana jednog iskompleksiranog seljacica, koji nema ni kulture, ni pameti, ni obraza, niti obrazovanja da bi vodio mjesnu zajednicu u Laktasima, a kamoli jednu \"suverenu\" republiku., kao ni muskosti i hrabrosti da odstupi sa scene, jer u njemu gori i kuha od straha da ce zaglaviti u cuzi. On se zeli kutarisati medjunarodne zajednice, jer je se boji, ali seba stavlja pod pravo time sto svojom bahatoscu pokusava da dokaze da je on u stvari u pravu, te kao da on predstavlja interese citavog srpskog naroda, sto podmazuje placanjem ostalih politicara da prosipaju istu pricu kao i on. Da ne spominjemo da on svim ovim pokusava i da prestrasi svoje neprijatelje, i time ih natjera u bijeg. MILE, ti si sramota srpskog naroda i nemoj ga odvlaciti u propast. Pusti nas da zivimo u miru, kao i prije nego su nas tvoji prethodnici zavadili na ovim prostorima. Odhebaus
Potpis :)
Pa logicno je da su domaci politicari najveci krivci al jedan od glavnih lobista protiv BiH-e je nacista tadic,jeremic i bildt!A i EU-a kad nam je ona ta koja nam je vec dvadeset godina ukinula pravo na drzavu BiH-u u korist nacisticke srbije!Ko nam to uvede ombargo na oruzje kad je nacisticka srbija napravila agresiju na BiH-u?ko nas je dao na tanjiru klanja i silovanja srbskim nacistickim krvolocnim hordama ubica???ta ista EU-a koja danas nagradjuje nacisticku srbiju za etnicko ciscenje i genocid Bosnjana Muslimana a i Katolika! BiH4EVER!
srbende su Bogom dati da budu luzeri, kako god okrenes krene ih a onda pusion.. nikako da se opamete da svate da su vjeciti luzeri
Krsis ti debeli kolove i fasisto s laktasa svaku funkciju drzave BiH-e!Sto li su se raskokodokali genocidasi na sve trane,ludaci krvolocni bez casti,svjesti,srama,samilosti,COVJEKA nema u vama vi ste jedna banda nacista i divljaka opasnih za normalan narod!OHR ce ostat u nasoj drzavi sve dok postoji genocid tvorevina i TACKA! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina!BiH4EVER!
Nevjevoatno je da grupa demagoga u OHR moze da tumaci Dejton kao im se svidi i da poniste najemokatskije odluke onih koji su izabarni u demokratskim process a ne kao OHR pod patronatom EU sa visokim platame i proivilegijama u Sarajevu. Ovo samo pokazuje da je B&H banana drzava i da ovi stranci vjeruju u demokratiju kao i Staljin i komunisti.Nema nikakve razlike. Ovo ne bi mogli da rade kod svoje kuce
Mitre das im Posavinu i to je to? i ja sam za 3 entitet ali na teritoriju cijele BIH, sto da ne...Ali samo na jednom dijelu e nece moci...sorry...
ja energicno radim za odcjepljenje genocidne tvorevine,zato sto sam srbin,ko nemanja,samo sto je nemanja javno izdo svoj narod ja to radim polako al sigurno...narod misli da ja nesmijem da pisnem a ja necu da pisnem,pisaj dodo po bosni,ma pisaj i to krvavu mokracu.