Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo izgleda da se bošnjačka politika 30 godina nije bavila državom i jačanjem institucija, već... Uglavnom, nije bilo smetnje da se obogate
Gledajte pozicije u BiH danas, na 90% pozicija su instalirani srbi i hrvati. Bosnjaka koji su vecina u BiH nema ni 10% na pozicijama. Trojka uzela glasove bosnjaka a svi potezi koje prave su u korist Srba i Hrvata a na stetu Bosnjaka i drzave BiH. Nista bolja nije ni SDA svojom korupcionaskom politikom unistavanja bosnjaka.
Bošnjaci se prvo moraju baviti sobom. Bošnjaci su danas JEDINI VEĆINSKI NAROD EVROPE čiji se glas devalvira da bi etničke manjine vladale nad njim. I Bošnjački lideri (ni SDA ni DF - a da ne govorimo o izdajnicima iz Trojke) se nisu ni pitali kako da to zaustave i isprave. Jer svaki narod ovakvu nepravdu mora ispravit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OHR nije u funkciji BiH, ali jeste u funkciji razgradnje politicke moci Bosnjaka jer demografaki oportinizam ne mogu podnijeti ukoliko su ti Bosnjaci vecina. Sve drugo je laz i bajka za mase.
OHR je krov za svekoja glupost od clanka
Ma samo neka nameće čovjek. Pa kada neće oni sami da rade, neka im onda drugi nameću. Da su sposobni, i da žele nešto dobro napraviti, ne bi nam niko bio potreban... 🤷‍♀️
OKTROIRANI I NAMTNUTI SU TEK 29% BOŠNJAČKOG BIRAČKOG TIJELA, A OD TIH OKTROIRANIH SAMO 3 NAKA POLUPOZNATA LIKA SU OPET NAMETNUTA DA IZGURAJU TZV. IZBORNU REFORMU I TO SVE NA MARFIJEVE MIŠIĆE. U SVAKOJ NORMALNOJ DRŽAVI NN (NAMETNUTI PREGOVARAČ) MOŽE BITI TEK PREDSJ. MJESNE Z.. GLAVNI JE FOL DA JE ČOVIĆ NAMETNUO DA NIKŠIĆA VIŠE NI KONGRES NE MOŽE SMIJENITI U SDP-u SVE DOK NE IZGURA TZV. IZBORNU REFORMU.
ČOVIĆ PREKO MARFIJA JE ODRADIO PRODUŽENJE MANDATA NIKŠIĆU I TO ZAMISLITE PODRŽAVA NEKAKVA SDP BAZA. ŠTA JE DANAS SDP BAZA? VRH PIRAMIDE SDP-a SU SRPSKO 3M + STOJANOVIĆ (NIKŠIĆ JE NJIHOVA MARIONETA), A BAZU IM ZASTUPAJU OKORJELI OPĆINSKI SDP BIROKRATI KOJI ĆE ZA SITNE PRIVILEGIJE UVIJEK POSLUŠATI SDP VRH - TJ. SRPSKO 3M. U OKRŠAJU SA OVOM OKOŠTALOM SDP STRUKTUROM BEĆIROVIĆ I ČENGIĆ - KAO STVARNI NOSIOCI IZVORNE SDP POLITIKE - NEMAJU NIKAKVE ŠANSE.
Pazi prizora..Seit ich in Sarajevo bin, suche ich Walter und finde ihn nicht. Und jetzt, wo ich gehen muss, weiss ich wer er ist. - Sie wissen wer Walter ist!? Sagen Sie mir sofort seinen Namen! - Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter.
botovi pljuju po trojci....gradžani je brane
Svaka čast graDŽanima.🤣!
samo da se zna svi koji pljuju trojku su botovi...ne zanima nas njihovo misljenje
i nista novo u vukojebini bih....
Kao Bosanac i Hercegovac, islamske vjeroispovjesti, akademski obrazovan gradjanin, kazem... BiH od Daytona pa na ovamo nije Republika, niti drzava u pravom smislu i znacenju te rijeci uopce. Entiteti po svim karakteristikama a i samom nazivu oslikavaju sastavne drzavice - republike - federacije, mozes misliti.
Klix je i dalje na platnoj listi zelenih. Kad prestane da kapa prebaciće stranu, isprobani recept
Konak kod Hilmije😉 Vidi ti Shillinga sto je rapolozen
Za ustavni sud ne treba ni jedna partija ni entitet. Ne treba on da je iz PC. Treba da je samo nezavisna ličnost.
OHR sprovodi samo ono sto EU i SAD dogovore. VP nista ne radi sam. Predstavnici EU i SAD kod geostrateskih pitanja su Satler i Palmer. Oni vecinom sve dogovore i njihove vlade vecinom sve prihvate. A ko je protiv SAD je sam kriv sto im bjeze clanovi... NEma viza vise
Ma da, svi su krivi osim jadnih sdfa sektaša, koji su umislili da imaju tapiju na državu. Neće više da može😉