Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce ovaj sudija kojeg je Živko BUDIMIR imenovao da vrati svom jaranu uslugu i pomiluje ga i oslobodi svake krivice i kazne! Hahahahha pa ovo samo kod nas može!
Mudimir je pomilovao više ubica, nego Kačavenda frajera, obojica su ga dobro pofumarali! A ovaj Srdić je 100% Budimirov guzni haver sa kojim će dijeliti talove!
E moj Zivko sto si potpisivao potpisivao si...sad haj sto ces sebi morat robiju potpisati nego ces i raju morati osmekati !
Jos Zivka razrijesite duznosti i zdravo
Što ste obrisali vijest od jutros "Bošnjak: Budimir nije potpisao odluku o imenovanju Srdića za sudiju Ustavnog suda"? Dakle Laura Bošnjak jutros izjavi da Budimir nije potpisao odluku o imenovanju Srdića za sudiju Ustavnog suda :)