Reagovanje na netačne tvrdnje
21
OHR: Entiteti su uspostavljeni Ustavom BiH
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha.. ti i rat i puskomet.. gledaj da imas nafte u traktoru,
skraceno Incko kaze: entitete mozete prekrajati, ponistiti..jer su definifani ustavom koji se moze mijenjati DOK DRZAVU BIH ne mozete jer je zasticena medjunarodnim pravom..chete pusite ga samo je pitanje vremena, a onda... ojsa..
Ovo se odnosilo na Inckokarinu!
E baš si nas prosvjetlio hahahaah Idi bolan cjepaj drva, bar nešto pošteno u životu napravi!
NA PUSKOMET OD SVAKOG SRPSKOG GROBA JE SRPSKA ZEMLJA.
Šta bih ja mogao porucit svim neprijateljima Bosne i onima koji priželjkuju njen raspad? Opustite se,pokušajte zaboravit na te želje.Mnogo vise života,godina i resursa je potrošeno za ideju cijepanje Bosne nego sto vi imate,imali ste ili ce te imati. Znam da ste prevareni i osiromašeni od idejnih tvoraca zadnjeg rata protiv Bosne,al vidjeli ste da je to nemoguce. Zar ce te zrtvovat i to malo sto imate za tu utopijsku ideju???
morate nesto pod hitno mijenjati u koncepciji svakog dana objavljujete jedne teiste komentare kao da ih sami pisete broj srba i hrvata koji se pojavljuju sa komentarima se moze izbrojati na prste jedne ruke imam utisak da polako ali sigurno traje proces vase getoizacije i izolacije
drzi vodu dok majstori odu
Vi samohvali Srbi kada govorite o odcijepljenju genocidnog entiteta kada cete se vec jednom odcijepiti --- pa da vas konacno pomlatimo.
Bosna je Bosnjacka zemlja ,, ostali razguli ka maticama.
Bosna je odavno zdrava za eutanaziju ali jadnim Bosnjama njihovi politicari jos pricaju bajke o Velikom Bosnjakistanu ! Bosnjo ce jesti trave ali ce ostati multikulturan, ne ?
kada ce prestati sranja oko entiteta. nije bitno unutrassnje uredjenje ak svi ljudi imaju ista prava i mogucnosti.na tome niko nista neradi.bitno je da svi imaju pristojan zivot,ista prava slobode i u politici normalne ljude a ne ove pokvarene bezobrazne kriminalce
A zar nije bolje da konačno jednom priznamo svi sami sebi da je država sastavljena ovako kako jest i da izmjena nema? Da konačno počnemo da radimo zajedno na razvoju privrede, jer ovako ne ide.
Glupi su vam komentari a takodje i neznalice. Ja kad ne poznajem ustav jedne drzave, sutim. Vase prosipanje, upravo prosipanje drzavnika, nam jasno pokazuje da su i oni sam ne upceni. Lako je narodu prodavati nesto sto i oni sami ne poznaju.Mnogi imaju za sve vremena na internetu a ne da pronadju ustav, koji je sigurno negdje objavljen.Narodi koji zive u BiH imaju sva ista prava, zvali se oni i madjari a kamoli entiteti. Drugo je kad neki od tih entiteta smatra da ima vece pravo od drugih i koji na svaki nacin pokusavaju stici do tih prava. Djaba vam je derati se i svasta izjavljivati, jer sami sebe difamirate sa svojim neznanjem.
drzava BIH se sastoji od tri entiteta: 1. federacija 2. rs 3. brcko distrikt entitet brcko sijece entitet rs na dva dijela, dok je i istocni dio entiteta rs presjecena na dva a mozda cak i tri dijela. sva ta sijecanja entiteta rs sprecavaju bilo kakvu mogucnost odcjepjeljena tog entiteta