Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne more se sjutra arbeiten. Bice sef da se ljuti 😀
Ovaj aerodrom treba sto prije zatvoriti i praviti uz autoput prema Visokom novi, gdje nema ovoliko magle preko jeseni i zime.
Levati, imate pozdrav od invesitora sto su vam zabetonirali grad, sa suncem okupanih plaza i planina iz svojih aprtmana i vikendica koje ste im vi i vasa vlada obezbjedili ❤️❤️❤️❤️❤️👍👍🎉🎉🎉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto ljude ne odvezu na mostarski, ionako prazan?
Mostarski ne radi vikendom. Inače, radno vrijeme aerodroma u Mostaru je od 06:00 čak do 14:00 sati. Pošto su tu većinom zaposlena djeca SDA i HDZ političara da se ne umaraju do vikenda.
Ne vidi se cesta od smoga i magle, krenuli prema Mostaru evo dosli na Bjelasnicu😁😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bogami ovo izgleda da je aerodrom u nekoj arapskoj zemlji. Nema ovdje nasih baustelaca..
Istina,amo oni koji imaju maglenke polijecu...
Nit se moze letiti niti voziti. Uzas.
Pa magle u Sarajevu su opjevane u pjesmama. Ali to ove novopecene sarajlije iz Foce, Konjica, Zavidovica, ne znaju pa bulazne da je to od zgrada, auta, grijanja..
Jedno je magla, a drugo je smog. Da si se skolovao znao bi razliku sarajlijo
je li ovo Kabul ili Sarajevo
Znaj da nije magla, To su zadimili buksne, Ajzaklija i Bvana, Zivite u zabludi jer ne postoji magla, To se uvek dogodi kad raspalimo cabar.
Šporet Ripabljik
oj ludi alija šta si nam uradio. Nema 3 bošnjaka na aerodromu.
Novi areodrom Bjelašnica by Ibro Derilo and Stranka Demokratskih Arapa. Volio bih da naprave takav aerodrom naši broderi iz arapskih zemalja, da ulože miljardu i da se prodaje nakurnjak made by local people
U Mostaru prelijep dan bez magle,poyy
Nema je ni u Tuzli
Ako hoces da upoznas kakvog finog dijasporca i uhvatis zadnji avion, pravac na aerodrom.
Zbog magle? Može biti prije zbog smoga.
Шта је ово... И онда кажу Додик луд! Па ово је горе од Техерана!
Gledaj ti rupe i aerodroma. Kao hangar za traktore. Pazi stropa.
Alternativni aerodrom u slucaju magle najbolji bi bio Mostarski. Samo 2 sata od Sarajeva i nikad magle. Medjutim taj aerodrom HDZ drzi na ledu bez saobracaja da ne bi ugrozio Splitski aerodrom. Vecina posjetilaca Medjugorja dolazi preko Splita, a to je ogroman broj. Ovako Mostarski aerodrom samo 1950 putnika za godinu dana, stotine hiljada preko Splitskog.