Zahvaljujući Sarajevo-x.com
0
Ognjen Tomić pronašao porodicu!
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oggi druze moj,,,,, drago mi je da si konacno nasao nekog od porodice,, hvala svima i u moje ime koji su mu pomogli na bilo koji nacin,,jer oggi je to zasluzio,,, brate moj cuvaj se
hahahaha kako si lud, sigurno si cito sve i onda vidis kako je sve mirno pa da bacis kost haahahah
Ogi tebi i tvojima puno zdravlja i srece u zivotu! a vi raja daj te se malo uozbiljiti, vi po nadimku ovde optuzujete nekoga pa onda jos odete predaleko,ako nekoga kritikujete onda navedite samo \"ti sto se krijes pod nick \" \" a ne generalizovat i tako nehoticno vrijedjati ostale! pozdrav svima! osim ovog pod nadimak\"BiH\"!
Joj sva sam se najezila, divno da covjek moze da procita danas i neke lijepe vijesti u ovom haosu sadasnjice.....
dragi oggy, znam da je tvoj uspjeh tek sada potpun. zelim ti puno srece u zivotu
Cestitam i sretno
@BiH I ja se onda čudim što nam je ovako.... ali kada samo pomislim da takav imbecil ide i bira ove koji sa nama vladaju, pa nišra nije čudo. Monstrumu jedan....Bolji je svaki \"vlah\" od tebe i voljela bih prije imati \"vlaha\" nego takvu spodobu. Fuj
Konačno priča sa sretnim završetkom...
Drago mi je da je Ogi nasao sto je trazio, i to tako brzo. Takodjer mi je drago sto je sarajevo-x mnogo pomogao, kao i citatelji. Ali stvarno ne razumijem sto nikome ne smeta i sto svako misli da je ok i da to sve objasnjava sto ga je ta majka ostavila bas jer je bio bolestan. To me je tako pogodilo, ne mogu doci sebi. Da nije mogla da se brine o njemu, da je bio vanbracno dijete, ona maloljetnica, sve je to ok. Ali da ostavi bebu jer je bolesna i da se nikada ne raspita za njega, to me je tako ubilo u pojam da ne mogu doci sebi. Bas zato sto je bolestan... Majko mila. A gledam ovamo sa druge strane kako oni jadnici skupljaju novac za lijecenje beba po nekim Italijama ili Njemackoj. Bas kao onaj mali Vedad sto je jako bolestan, roditelji su sve dali od sebe. Boze dragi. Opljujte me sada, bas me briga. Ali ja to mislim. I optuzujem je kada nece niko. A jadan Ogi ni kriv ni duzan. Svaka cast sto si takav karakter da sada uopste hoces da pricas sa njom.
Konacno jedna lijepa vijest na ovom portalu, koju ne mogu pokvariti ni ogavni komentari osoba kao sto je ova koja se krije ispod \"BiH\" nadimka. Sve najbolje u zivotu Ognjene..i ovo je jedan od uspjeha u zivotu.. Sretno:)
Svaka čast, mnogo sreće Ogiju, a teško nama u Bosni kad se jedna iskrena i dirljiva ljudska priča koristi za odvratne komentare.
koliko debiiiil moraš biti pa napisati ovakav komentar kao osoba koja se krije iza nicka \"BIH\" nažalost ima ovde dosta takvih
momak je dobar, i nije vlasina kao sto je neko spomenuo, momak je rega...
Jedna tuzna zivotna prica, ali, gledajuci ovaj uzas oko nas i razocarenja koja se nizu iz dana u dan, skoro pa bajkovit i nezamisliv razvoj dogadjaja. Drago mi je da je ovaj momak pronasao svoju srecu, a evo i porodicu. Zelim mu sve najbolje i divim se volji i zelji koja ga je spasila! (ne obazirite se na ovaj jad s Pala ili neke slicne vukojebine, sto pokusava da isprovocira mrznju)
Jako lijepa vijest! Oggi nadam se da ces od sada uvijek biti s porodicom koja ti je toliko nedostajala cijelog zivota! Najteze je odrasti bez roditelja! Puno srece u buducem radu i da sto prije posjetis svoje najdraze! Pozdrav iz TZ!