Zahvaljujući Sarajevo-x.com
0

Ognjen Tomić pronašao porodicu!

Piše: T. Sekulić
Prije samo nekoliko dana objavili smo priču o mladom, uspješnom momku Ognjenu Tomiću, koji je postigao sve što je želio u životu, no jedina neispunjena želja mu je bila pronaći svoju porodicu. Sada je njegova želja ispunjena. Nekadašnji štićenik Doma za nezbrinutu djecu Bjelave, pronašao je sestru i polubrata.

"Zahvaljujući priči koju ste objavili i vašim čitaocima pronašao sam sestru, a bez objavljenog članka to se sigurno ne bi desilo. Pisali su mi mnogi koji poznaju Tomiće, slali podatke i ostale kontakt informacije. Došao sam do saznanja da imam sestru, te brata od majke, Predraga, ali saznao sam i to da mi je majka živa", kazao je Oggi za Sarajevo-x.com dodajući kako je saznao i to da ga je majka ostavila jer je mislila da se neće oporaviti, s obzirom da je rođen sa visokim pritiskom vode u mozgu.

Ognjen je sada u kontaktu sa sestrom Vanjom, koja trenutno živi u Austriji.

"Preko Facebooka se neprestano čujem sa sestrom. Neizmjerno sam sretan i ne pronalazim riječi kojima bih se zahvalio redakciji portala Sarajevo-x.com, ali i svim čitateljima koji su mi pomogli da pronađem svoju porodicu", rekao nam je Oggi.